Yeni aldığım cüzü okuyacağım canım. Hatim yavaş ilerliyor ama onu bırakmayacağımHatimin mi canım,yeni aldığın cüz mü
Ağzına sağlık canımYeni aldığım cüzü okuyacağım canım. Hatim yavaş ilerliyor ama onu bırakmayacağım
Beğeni gelince tekrar baktim ne 176 sı arkadaşlar rus muyum ben,manken miyimJes: 176/ 86 kg minnoş muyum ben ?
İç ses: Minnoşsun daha tabi.
5cm lafı olmaz tatlımBeğeni gelince tekrar baktim ne 176 sı arkadaşlar rus muyum ben,manken miyim171 yazacaktim yanlis olmus yaw
Ne güzel 170 olmak isterdim ama çok şükür 166 yım yinedeBeğeni gelince tekrar baktim ne 176 sı arkadaşlar rus muyum ben,manken miyim171 yazacaktim yanlis olmus yaw
Olur mu oyle şey sadece ruslar ve çok mühteşör kadınlar o boylarda5cm lafı olmaz tatlım
Arada 5 cm var ayıpsın bi yumurta topuk tamamdırNe güzel 170 olmak isterdim ama çok şükür 166 yım yinede
Yüksek taban spor ayakkabıyı tercih ediyorum aynen kuzumArada 5 cm var ayıpsın bi yumurta topuk tamamdır
Tamam be yavrum kalmadı geriye bir fark kol kola gezebilirizYüksek taban spor ayakkabıyı tercih ediyorum aynen kuzum
Aynen cesssimTamam be yavrum kalmadı geriye bir fark kol kola gezebiliriz
Merhabalar kitabım bitecek bugün inşallah. Pek giremiyorum buraya ama okuyorum
Günaydın minnoşlar
JES
@Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
T Tamam
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
@ummhnisa
Gerçekten mii, sonunda oldu muuuuuGünaydın herkese )) C Capanin Gururu Teyom canım nazar dozunu bir az azaltsana, hiçbir şey yapmadım yokyazık bana ))
Benim de ilgimi çekiyor canım. Yorumlarını bekliyorumTürlerin Kökeni'ne başladım.
Evet ya ama İnce Memedi bu gün bitirmeye çalışayım. Aslında eser modumu düşürdü herhaldeGerçekten mii, sonunda oldu muuuuutek benim değil ki gizli nazarlar var kesin
Ama hayallerimi yıktınBeğeni gelince tekrar baktim ne 176 sı arkadaşlar rus muyum ben,manken miyim171 yazacaktim yanlis olmus yaw
Sen benim üzerimde ne hayaller kuruyon teoAma hayallerimi yıktın
Tabi kiBenim de ilgimi çekiyor canım. Yorumlarını bekliyorum
Mübarek günde kötü şeyler düşünme ya huSen benim üzerimde ne hayaller kuruyon teo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?