Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese. Arkadaşlar ben sanırım Çalıkuşu'na aşık oldum. Malsf... O kadar güzel ki... Bir yandan çok okuyup bitirmek istedim, diğer yandan az az okuyayım da çabucak bitmesin dedim. Şimdi sayfa 70'teyim. Tek şansım kitabın 500 küsür sayfa olması.

Frankenstein ya da Modern Prometheus

Victor Frankenstein ölümü alt ederek kendi yarattığı bir yaratığı yeniden canlandırabileceğini düşünmektedir. Bu düşüncesini hayata geçirmek için çalışmalara başlamıştır. kendini o kadar kaptırmıştır ki can vereceği yaratığı mümkün olduğunca görkemli yapmaya karar vermiştir
Yaptığı çalışma sonucu bu yaratığa canvermiş ama onu canlı gördüğü zaman yarattığı yaratıktan midesi bulanmış ve onu kaderine terk etmiştir.
Bundan sonrası ise bu yaratık ile arasındaki intikamı anlatmaktadır. Bu hikayede kim haklıydı. Kaderine terk edilip toplumun genel kurallarından ve ahlaktan yoksun çirkin bir çehreyle tek başına kılavuzsuz yaşamaya mahkum edilen yaratık mı yoksa ona canveren ama bir iblis yarattığını düşünerek bir an önce ölmesi gerektiği düşünen Frankenstein mı?

Çok keyif alarak okuduğum bir kitap olduç bence okunması ve üzerinde çok fazla konuşulması gereken bir kitap. Puanım 10/10

Son düzenleme:
Sen bu ay birincilerin birincisi olmazsan ben burayı terk ederim aga

Ben daha yarıdayım yarın biter herhalde bugün çok okuyamam, daha çok dua ederim:)

Sen bu ay birincilerin birincisi olmazsan ben burayı terk ederim aga

Ben daha yarıdayım yarın biter herhalde bugün çok okuyamam, daha çok dua ederim:)
Ben de öğlene kadar bitireyim de ibadete başlayayım dedim ilerleri daha da güzel. Başından kalkasım gelmedi. Bir solukta okudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…