Ufak bir nefes al Göbeği toparla bi yumurta topuk al sende artık 176 sin. Çok fark varmış gibi konuşuyor yaMübarek günde kötü şeyler düşünme ya huben de 170im. Ne güzel benden uzun dediydim
Ne zaman yürüyoruzUfak bir nefes al Göbeği toparla bi yumurta topuk al sende artık 176 sin. Çok fark varmış gibi konuşuyor ya
Sen bana hep yürüyon zaten teoNe zaman yürüyoruz
Bugünü kaçırdınSen bana hep yürüyon zaten teo
bu yasaklarda zaten kimse yürüyemiyo ki, çıkıyorsan söyle de şikayet edeyim seni
Calci bacım ne çadırı iftara kalmış şurda 25 dk yapma çadır filanRock and coke gibisin çadır kurmak istiyor sanırım
Sayende genel kültürüme bir bilgi daha eklendiRock and coke gibisin çadır kurmak istiyor sanırım
İftar çadırıCalci bacım ne çadırı iftara kalmış şurda 25 dk yapma çadır filanC Capanin Gururu Teyom ne diyor bu calcifer ne çadırı ahhahahhahah
Aramızda kalacağına söz verirsen seni biraz nazar edebilirimSelam hanımlarBugün Zülfü Livaneli- Mutluluk kitabını 43 sayfa okuyarak bitirdim. Kitap toplam 376 sayfaydı.
Sonra Anna Sewell - Siyah İnci kitabını 70 sayfa okuyarak bitirdim.
Sonra da Dilek Cesur- Seni Anlıyorum Çocuk kitabını 20 sayfa okudum. Kitap toplam 223 sayfa.
Söz .Aramızda kalacağına söz verirsen seni biraz nazar edebilirim
Ayy teşekkür ederimSöz .Allahtan bir şey olmazsa. Ne olacağımı bilmiyorum. Burdayım inşallah
Ayy teşekkür ederimbiraz örnek alın yani bak hiç ne olursun bana kemgöz bakma diyor mu
Neyse ki bu mesajı şimdi gördüm. Açlık fena başıma vurmuş hahahajCalci bacım ne çadırı iftara kalmış şurda 25 dk yapma çadır filanC Capanin Gururu Teyom ne diyor bu calcifer ne çadırı ahhahahhahah
Recep İvedik repliğiSayende genel kültürüme bir bilgi daha eklendiRock and coke ne onu bile bilmiyormuşum
Merak etme teo iftar çadırı dediNeyse ki bu mesajı şimdi gördüm. Açlık fena başıma vurmuş hahahaj
Frankenstein , Kumru ile Kumru, kurtlar imparatorluğu tavsiye ederimMerhaba hanımlar,
Malum işe başladığım için çok uzun zamandır buralara uğrayamıyorum. Okumayı çok özledim. Inanın işten gelince 9'da uyuyorum, uyumadan önce okuyayım diyorum daha çok uykum geliyor sanki... Ne yazık ki devam ettiğim, şu an okumayı düşündüğüm bir kitap yok, hepsi bitti. Bildirim topiğine yazacağım topluca. Önerilerinize açığım, sürükleyici ve güzel romanları benimle paylaşmak isterseniz, çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?