Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar;
İnternetten kitap okuduğunuz uygulama var mı acaba?
Bir uygulama vardı yeni keşfetmiştim ama İngilizce’ye çevrildi.Başka Türkçe uygulama arıyorum
Kitap oku uygulaması var bende. Çoğu kitaplar var

Bende de vardı ama İngilizceye çevrildi uygulama
O uygulama değil bu üç kitap üst üste duruyor. Dediğiniz uygulama vardı bende de. İngilizce ye çevrildi sildim bunu yükledim

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-13-00-17-46-690_com.android.vending.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 27
O uygulama değil bu üç kitap üst üste duruyor. Dediğiniz uygulama vardı bende de. İngilizce ye çevrildi sildim bunu yükledim
Bu da var açmaya çalışınca birşeyler yükletiyor bana yükleyip deneyim belki istediği uygulamaları yüklersem kullanabilirim teşekkürler

Iyi geceler, mutlu bayramlar❤

Türlerin Kökeni bitti. Kitabı merak eden herkese tavsiye ediyorum, insana bildiklerini unutturacak cinsten bir kitap. Aslında yazılanların hepsi mantığa oldukça uygun. Darwin deyince akla ilk maymun gelir, ama olay maymunlar ve insanlar değil. Doğadaki canlıların, değişen iklim koşullarına uyum sağladığı yönünde bulduklarıyla ilgili.
Hayat hikayesi de yazdığı kitaptan bağımsız olarak ilgi çekici. Türlerin Kökeni'ni okuyacaksanız önce Darwin'in biyografisini okuyun derim. Kitabi yorumlamayı kolaylaştıracaktır.

Çok akıcı bir kitap olduğunu söyleyenler olmuştu farklı gruplarda şaşırdım bence bu C Capanin Gururu Teyom un işi
Saat 00.00ı geçti
Bu çok erken olmadı mı mübarek. Hadi okumama göz diktin de uykumdan ne istedin artık savunucam kendimi klavyemde nazar boncuğu vardı onu bile bulamıyorum bu nasıl bir göz Yarabbi. C Calcifer şu nazar kem goz mevzularina bir el köy kısıtlama getir nolur sevgili patron başkan en birinci en en mikemmel başkan

Aslinda akici ama ben anlatimini pek sevmedim.

Günaydın herkese
Ve iyi bayramlar. Hüzünle dolu bir bayram geçiriyoruz ama selamete çıkarsın Rabbim.
Uğrayamıyorum bu aralar. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Dualarınızı beklerim
İyi bayramlar canım,
İnşallah düzelecek her şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…