Kitap oku uygulaması var bende. Çoğu kitaplar varSelamlar;
İnternetten kitap okuduğunuz uygulama var mı acaba?
Bir uygulama vardı yeni keşfetmiştim ama İngilizce’ye çevrildi.Başka Türkçe uygulama arıyorum
SüperrrrrFayn tenks end yu?
C Capanin Gururu Teyom sen Türkçe kitapları ben İngilizceleri iyi iş çıkardık dostum
Ben o uygulamayı indirmiştim.Açtığım zaman sürekli Birşeyler yüklememi istiyor o yüzden kullanamadımkitap oku diy bı uygulama var yine. simgesi üç kitap üst üste. ben ve bazı arkadaşlar onu kullanıyoruz:)
Bende de vardı ama İngilizceye çevrildi uygulamaKitap oku uygulaması var bende. Çoğu kitaplar var
O uygulama değil bu üç kitap üst üste duruyor. Dediğiniz uygulama vardı bende de. İngilizce ye çevrildi sildim bunu yükledimBende de vardı ama İngilizceye çevrildi uygulama
Bu da var açmaya çalışınca birşeyler yükletiyor bana yükleyip deneyim belki istediği uygulamaları yüklersem kullanabilirim teşekkürlerO uygulama değil bu üç kitap üst üste duruyor. Dediğiniz uygulama vardı bende de. İngilizce ye çevrildi sildim bunu yükledim
Saat 00.00ı geçti
Hoş geldin teoooSaat 00.00ı geçti
Çok akıcı bir kitap olduğunu söyleyenler olmuştu farklı gruplarda şaşırdım bence bu C Capanin Gururu Teyom un işiSelam kizlar, nasilsiniz? Ben pek yorum yazamiyorum, kendimi pek iyi hissetmiyorum malesef. Dun monte kristo kontuna basladim, 40 sayfa okudum ama pek sarmadi. Devam etmeyecegim o yuzden. Yarin Paulo Coelho'nun on bir dakika kitabini almistim, ona baslamayi dusunuyorum insallah.
Bu çok erken olmadı mı mübarek. Hadi okumama göz diktin de uykumdan ne istedinSaat 00.00ı geçti
Aslinda akici ama ben anlatimini pek sevmedim.Çok akıcı bir kitap olduğunu söyleyenler olmuştu farklı gruplarda şaşırdım bence bu C Capanin Gururu Teyom un işi
Bu çok erken olmadı mı mübarek. Hadi okumama göz diktin de uykumdan ne istedinartık savunucam kendimi klavyemde nazar boncuğu vardı onu bile bulamıyorum bu nasıl bir göz Yarabbi. C Calcifer şu nazar kem goz mevzularina bir el köy kısıtlama getir nolur sevgili patron başkan en birinci en en mikemmel başkan
İyi bayramlar canım,Günaydın herkese
Ve iyi bayramlar. Hüzünle dolu bir bayram geçiriyoruz ama selamete çıkarsın Rabbim.
Uğrayamıyorum bu aralar. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Dualarınızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?