Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle valla ya hem bence daha iyi olurdu. Yani bir sezon çok olur ama bikaç bölüme yayılması iyi olurmuş.
Adamlar koskoca 2 kitabı 1 bölüme sığdırmışlar ya
Bem rizzolli ve isles’ı severek izlemiştim. Kitapları okumadığım için bende indirdim cerrah çırak ve günahkarı

Bem rizzolli ve isles’ı severek izlemiştim. Kitapları okumadığım için bende indirdim cerrah çırak ve günahkarı
Ben de seneler önce izleyip çok beğenmiştim. Ama kitaptan sonra böyle kaldım
Mesela ilk bölümü çırak la birleştirmişler ve ben artık katili biliyorum. O yüzden çırak ı okuyasım gelmiyor şuan

Aslında evet bilsem belki izlemezdim. Aslında spoiler yeme korkum yoktur ama bi soğuma geldi. Belki de hayal kırıklığına uğradım bilemiyorum
Sen bir kaç gün ara ver sonra oku bence. Kitabın tadını vermiyor diziler filmler hele bu 2 kitap tek bölüm hiç tat vermemiştir

Geçen sene odak sorunu olduğundan beri okuyamadığım için eski unuttuğum kitaplardan okiyim kolay olsun demiştim.

Simyacıya başlamış yine bırakmıştım.

Ona devam ediyorum şu an bitsin kürk mantoluyuda bitiricem. Yarımlar huzursuz etti tamamlamam gerek rahat etmem için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…