Paragraf var, sayfa sonundaGörmek'te 176'dayım. Kitabi eşime gösterdim, insan bi paragraf koyar dedi
Gardaşım yaBayramda kitap okunmaz ki, uyunur bol bol, çabuk uyuyun
Afiyet olsun balım benimGardaşım yabi yatmışım koltukta oh mis yeni kalktım çay içiyorum
Zülfü Livaneli nin bütün kitaplarını bitireceksin bu gidişleİyi bayramlar hanımlarBugün Zülfü Livaneli - Leyla' nın Evi kitabını 60 sayfa okudum . Herkese iyi okumalar
Gidip diyeyim yeni kitap yazsın, bizim arkidişlere kitap dayanmıyorZülfü Livaneli nin bütün kitaplarını bitireceksin bu gidişle
Evet.Zülfü Livaneli nin bütün kitaplarını bitireceksin bu gidişle
Çok iyi yaEvet.Bu yazarın kitaplarını ilk defa okuyorum. Aslında ben okuduğum kitapları ya ablamdan ya da abimden alıyorum. Arada da sipariş verdiğim oluyor. Ama çoğunluk ablam ile abimin. İlk defa okudum Zülfü Livaneli ' yi . Çok beğendim. Özellikle Son Ada. Sürükleyici bir anlatımı var yazarın. Malum coronadan dolayı çarşıyla , kitapçılarlan ilişkimi kestim. Elime ne geçerse yani.
Serenad ve Huzursuzluk da güzelÇok iyi ya
Ben kardeşimin hikayesi ni ve Leyla nın evi ni okudum. Son ada güzel diyorsunönümüzdeki ay onu da okuyayım
Serenad biraz uzun gibi gelmişti o yüzden başlamamıştımSerenad ve Huzursuzluk da güzel
BaşlamalısınSerenad biraz uzun gibi gelmişti o yüzden başlamamıştım
Huzursuzluğu okumadım. Pdf bulamamıştım bakıyım bulursam indiriyim hemenSerenad ve Huzursuzluk da güzel
Çok sürükleyici, bilgilendirici hikayede geçen olayı hiç duymamıştım ben mesela Livaneli’ye ara vereyim dedim yakında ben de Leyla’nın Evi ve Kardeşimin Hikayesini okumak istiyorumSerenad biraz uzun gibi gelmişti o yüzden başlamamıştım
O zaman Haziran ın ilk kitabı serenadBaşlamalısın
Bence de oku canım hoşuna giderÇok sürükleyici, bilgilendirici hikayede geçen olayı hiç duymamıştım ben mesela Livaneli’ye ara vereyim dedim yakında ben de Leyla’nın Evi ve Kardeşimin Hikayesini okumak istiyorum
Bunu ben yazdım sanırımArkadaşların bildirimlerini gördükçe bu ay iyi okuma hayallerim yıkıldı en iyisi nazar işine odaklanayım
Süpersin. Hız kesme devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?