Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınn kızlaar cicekler ne guzelmiiş
Ağlayan Gelin Çiçeğiymiş adı. Bir de hikayesi var, şöyle ki; sevdiğine kavuşamayanlar için ağlar, sevdasından uzak olanlar için ağlar, töreler uğruna zorla ayrı düşürenler için ağlar…diyorlar

Yaaa çok güzelmiş anlamıda hüzünlü bi çiçek o zaman bu ama o hüzün guzellestırmış onu demek

Günaydın , huzurlu pazarlar

İnce Memed 1

Okumakta bu kadar geç kaldığım için kendime kızdığım bir kitap oldu.
Yazarın betimlemeleri, olayları anlatım tarzı, kitaptaki kahramanların mimiklerini bile gözümüzde canlandırma başarısı... Muhteşem.
Köy halkının mücadelesi, emeklerinin hiçe sayılması, zorla gasbedilmesi çok üzdü.
Masum bir insanın yaşadığı acı ve sürekli zulüm görmesi sonrası acımasız hale gelişini içim acıyarak okudum.
Diğer serilerini de hemen alıp okumak istiyorum inşallah

C Calcifer

Son düzenleme:
Günaydın ferfecir styla

Ve çok eski bir rivayete göre de;

Hz. İsa çarmıha gerilmek için götürülürken yolda karşılarına çıkan bütün çiçekler üzüntüden solmuş. Sadece ağlayan gelin çiçeği dimdik duruyormuş. Ama oda hz isa tam çarmıha gerildiği an gözyaşlarını tutamamış boynunu bükmüş. O sebeple hristiyanlık inancına göre ağlayan gelin çiçeği kıymetlidir. Hatta kiliselerin bahçesinde bulunursa ekiliyormuş bir zamanlar..

Vay beee bugünde ağlayan çiçeğe yakalım

İçim çok acıyacak biliyorum. Daha ilk sayfada kalbim kanayacak gibi oldu Ama okuyacağım..
Eki Görüntüle 2850220
Ben de yeni bitirdim. Daha sonra okumak için bırakacaktım ama sonra, insanlar bu acıyı yaşıyor sen okumaya mı dayanamıyorsun dedim.
Çok çok hüzünlü ama iyiki okudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…