Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
19.12.1993

“Karlı bir kış sabahında, havaların -15 dereceyi gösterdiği bir vakit doğmuşum. Belki o yüzdendir benim bu kar kış sevdam.. Doğduğum mevsimin şartları gibi sert ve soğuk olduğumu söyler beni tanıdığını sananlar.. Oysa içimdeki zerre neşeyi, sevgiyi dahi paylaşmaya öyle hevesliyim ki.. “

Otobiyografime devam edeyim mi yoksa kalan bilgileri özelden mi yollayım

Ben anlamadım ne yapacaksın bizi evlatlık mı alacaksın

Yay Burcu gardaşım

Evet canım. Bayağı uzun bir seri. İyi komik, rahatlamak için okunur ) iki kitabını okudum şimdiye kadar
Dikkatimi ve ilgimi de çekti. Bir çılgınlık yapıp alsam mı diyorum. artık 41 ayda tamamlarım

Seni alırım evlatlık yaa. Malıma mülküme sahip çıkarsın işte

Dikkatimi ve ilgimi de çekti. Bir çılgınlık yapıp alsam mı diyorum. artık 41 ayda tamamlarım
Bir ikisini alıp deneyebilirsin. Aslında okunma sırası var ama pek önemli değil hangi kitaptan olsa başla. Mort elektron olarak var. Ölüm ün ilk kitabı. Eğlenceli de bir kitap öneririm. kk birinci noteri da okumuştu

O olduğunu tahmin ettim zaten Bunların bir sıralaması böyleymiş. O şekilde alabilirim aslında. Harpy bu seriyi inceleyebilirsin

Efsaneyi analım.

çengerekli çok iyiymiş..

Burçlarımız aynı

Burçtaşız bu durumda

Tek burçla degiiiiil belki güneşin terazi burcu ama görünmüyor yani böyle durumlarda var. Eğer yerleşimlerin farklıysa sert açıları varsa o burç rahat edemeginde kendini tam gösteremez mesela

Bi burcu rahat ettirememişz desene hiç terazi hissetmiyorum zaten..

Peki evde olmayı seviyor musun?

Şuan evde olmayı kim hala seviyor olabilir ki ev evcimen en içe kapanık insan bile kendini evden atmak için fırsat kolluyordur..

Benim eşim de kova ben de teraziyim :) uyumlu burçlar bence..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…