Çok severimPeki evde olmayı seviyor musun?
İki numara da terazi olacak galiba bir evde iki teraziTorpah başlarına
Yanılmış olsalar bile çıkmıyorlar derken yanlış tanımışsın terazi kendini geliştirmeyi hataları ile yüzleşmeyi sever
Canlarının istemediğine değil hakedene tersler sonuna kadar,pişman da olmazlar hakedene hakettiğini sunmaya
Oyy oyyy balık kvBalık ve Yengeç
Anam yengeç. Ne desek küsüyorAdımız çıkmış
Annem öyle hayattan öğrenmen gerekeninin kabuklarını biraz sertleştirmek olduğunu söyledim çünkü fazla duysallik fazla stres ve üzüntü verir.
Benim de )Benim bey terazi
Onlar bilirler alınganlık işini yetenek doğuştanAnam yengeç. Ne desek küsüyorbirde kendi kendini dolduruyor nasıl beceriyorsa
Yoo çıkmamış bende balıkların özelliklerini sayabilirim,kaynanası balık olan biri olarakAdımız çıkmış
Adamın dilini çözememişsin,ona sorsak balığı ooooBenim bey terazi
Ama biz neye küstüğünü anlamıyoruzOnlar bilirler alınganlık işini yetenek doğuştan
Adamın dilini çözememişsin,ona sorsak balığı oooo
Ama biz neye küstüğünü anlamıyoruzbizede söylese
Sen öyle sanıyorsundur belki birde öyle düşün.Haketmediğini kendine göre düşünüyorsun.Hakediyorlar bana göre deİşte onlar hep haketti dedikleri haketti sanıyorlar malesef.
Tam olarak ne yazdın smdin
İnşaallah nasipYazacagim ama inşallah
Tabiki öyle,insanın kendi fıtratı da var.Sadece burçla olsaTek burçla degiiiiil belki güneşin terazi burcu ama görünmüyor yani böyle durumlarda var. Eğer yerleşimlerin farklıysa sert açıları varsa o burç rahat edemeginde kendini tam gösteremez mesela
Sen öyle sanıyorsundur belki birde öyle düşün.Haketmediğini kendine göre düşünüyorsun.Hakediyorlar bana göre de
Bende gittim.Afiyet olsunNeyse ben gideyim burcum boga karnım aciktiiyi sohbetler hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?