İyiyim canım teşekkür ederim. Biraz sağlık sorunları yaşadım ramazanın son günlerinde. Annemin yanına geldim o da rahatsızdı. Çok şükür daha iyiyiz. Sen nasılsın en son köye gidiyorum bi kaç günlüğüne demiştin gözlerini burda bırakıpKeira- nasılsın, görünmüyorsun canım
Ayda bir kitap mı okunacak? 3-4 kere okudum HP i ama şimdi siz beraber okursanız kıskanırımben de öyle severimokumak büyük bir keyif olacak diye düşünüyorum:)
Ben ayda bir kitap okuyacağım daAyda bir kitap mı okunacak? 3-4 kere okudum HP i ama şimdi siz beraber okursanız kıskanırımbaşka ortak okumalar yoksa katılırım buna da )
Bende 3. Yü mü okusamAyda bir kitap mı okunacak? 3-4 kere okudum HP i ama şimdi siz beraber okursanız kıskanırımbaşka ortak okumalar yoksa katılırım buna da )
Ben de öyle gideyim yavaş yavaş ) gene 5 ve 7 ci kitaplarda ağlarım bol bolBen ayda bir kitap okuyacağım dakk birinci noteri ın işi belli olmaz
Şimdi 3den nasıl başlıycan önceki ikisini okumadan? )) Hep baştan başlamak lazım )Bende 3. Yü mü okusamcanım çekti
Üçüncü kez mi okusam dedi acabaŞimdi 3den nasıl başlıycan önceki ikisini okumadan? )) Hep baştan başlamak lazım )
Bence bitirirsinAy sonuna kadar bitirir miyim acaba
Birincisini çok önceden okumuştum ama yeniden okuyacağım.Genç timaş ama olsun akıcı
Eki Görüntüle 2851177
Davam bitmek üzere.Alamut daha yarısındaBence bitirirsin
Yok kız 3. Kez anlamında 2 kez okudum daha önceŞimdi 3den nasıl başlıycan önceki ikisini okumadan? )) Hep baştan başlamak lazım )
geçmiş olsun canım. İyi olmana sevindim. Köyden döndük, ders çalışmaya devamİyiyim canım teşekkür ederim. Biraz sağlık sorunları yaşadım ramazanın son günlerinde. Annemin yanına geldim o da rahatsızdı. Çok şükür daha iyiyiz. Sen nasılsın en son köye gidiyorum bi kaç günlüğüne demiştin gözlerini burda bırakıp
Aynen bunu demiştimÜçüncü kez mi okusam dedi acaba
Sağolasın. Allah kolaylık versin canımgeçmiş olsun canım. İyi olmana sevindim. Köyden döndük, ders çalışmaya devam
Oku oku HP candır yaYok kız 3. Kez anlamında 2 kez okudum daha önce
Benim favorimde ateş kadehiJasminla bence sen de katıl ne kadar kalabalık o kadar iyi
Life light ya üç ya hiç demişler
C Calcifer ben kaptirirsam bir ayda bitirebilirim hepsini
ben en çok melez prens filmini severim. bakalım kitaplarda favorim hangisi olacak:)
Benim favorimde ateş kadehiönümüzdeki ay mı başlıyoruz o zaman
Katılıyorum ya ben de. Zaten heveslendim gene ))Jasminla bence sen de katıl ne kadar kalabalık o kadar iyi
Life light ya üç ya hiç demişler
C Calcifer ben kaptirirsam bir ayda bitirebilirim hepsini
ben en çok melez prens filmini severim. bakalım kitaplarda favorim hangisi olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?