Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayş kitap çok sıkıcı bir bölüme geldi 350ye kadar çok heyecanlı ilerlemişti bekliyordum zaten şimdi siyasete bi girdi25 sayfadır çıkmak bbilmedi.. Genelde böyle bir dönemde çokilginç birşey çıkar ama sıkılıyorum. aslında 50 sf okuyacaktım yatmadan ama dayanamicam galiba bi yatim ben sabah belki daha ilginç gelir kral ve casusun kunuşması

Eki Görüntüle 2851276
Sahaftan aldığım bir kitap. Özel kitap diye not düşülmüş ismi de var. Böylesi ayrıntıları çok severim kimbilir şimdi nerde ve kim bu kişi.
Şimdi bununla ilgili bir anım var benim. Sahafın birinden bir kitap aldım aynı böyle adı soyadı yazıyordu ama benimkinin eski sahibi kadındı. Neyse ben bunu instagramdan buldum mesaj attım kadın bana " nerden buldunuz o kitabı" dedi. Durumu izah ettim. "ben hala bende sanıyordum "dedi. sonra da dedi ki " benim ruhuma hitap etmedi o yüzden verdim" Ruhuna hitap etmeyen kitap ne peki BOLEYN KIZI. Bu kitap kimsenin ruhuna hitap etmez zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…