- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Bu iki kitabı önermişti arkadaşım sorarım tekrar başka okuduğu kitabı var mıEvet o yazar. Bence denemeye değer gibi
Ben Huzur u okumadım benden pas )Bu akşam saat 22.00da HUZUR için katılmak ister misiniz kızlar ?
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Kaç gün sürecek Huzur okuması C Calcifer ? Yoksa okundu bitti mi?Bu akşam saat 22.00da HUZUR için katılmak ister misiniz kızlar ?
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Okuduk bitti
Ben de bitirememiştim. Malesef.Bu akşam saat 22.00da HUZUR için katılmak ister misiniz kızlar ?
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Şehir dışında ailemin yanındayım babamın hastalığı sebebiyle. Kafayı veremiyorum hiçbir şeye.Okuduk bitti
Geçmiş olsun inşallah iyidir durumu?Şehir dışında ailemin yanındayım babamın hastalığı sebebiyle. Kafayı veremiyorum hiçbir şeye.Huzur’a katılabilseymişim keşke. İki kere başladım, yarım kaldı. Kitaplıkta o bana bakıyor, ben ona. Bir dahaki ortak okumalar belli mi peki?
Çok sağol. Anjiyo oldu, damar tıkanıklığı vardı ama şimdi iyi.Geçmiş olsun inşallah iyidir durumu?
Haziran'daki belli ilk sayfada yazıyor. Başka da belirlemedik ortak okumaŞehir dışında ailemin yanındayım babamın hastalığı sebebiyle. Kafayı veremiyorum hiçbir şeye.Huzur’a katılabilseymişim keşke. İki kere başladım, yarım kaldı. Kitaplıkta o bana bakıyor, ben ona. Bir dahaki ortak okumalar belli mi peki?
Geçmiş olsunÇok sağol. Anjiyo oldu, damar tıkanıklığı vardı ama şimdi iyi.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Şükürler olsun Allah eksiklerini göstermesinÇok sağol. Anjiyo oldu, damar tıkanıklığı vardı ama şimdi iyi.
Ortak yazar jk rowling mi yoksaHaziran'daki belli ilk sayfada yazıyor. Başka da belirlemedik ortak okuma
Amin inşallah. Hepsine uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin.Şükürler olsun Allah eksiklerini göstermesin
çok geçmiş olsun. Allah uzun ömürler versin amcamiza:)Çok sağol. Anjiyo oldu, damar tıkanıklığı vardı ama şimdi iyi.
Teşekkür ederim. Çok sağolun. İnşallah.çok geçmiş olsun. Allah uzun ömürler versin amcamiza:)
Kitapları okumadım sizi sabote için gelebilirdim, ama siz sohbetteyken okuma yaparım benOkuduk bitti
Çok geçmiş olsunŞehir dışında ailemin yanındayım babamın hastalığı sebebiyle. Kafayı veremiyorum hiçbir şeye.Huzur’a katılabilseymişim keşke. İki kere başladım, yarım kaldı. Kitaplıkta o bana bakıyor, ben ona. Bir dahaki ortak okumalar belli mi peki?
Teşekkür ederim, Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım benimÇok sağol. Anjiyo oldu, damar tıkanıklığı vardı ama şimdi iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?