Daha iyiyim teoşum şükürler olsun, hafif zonkluyor hala ama geçer inşallahJES kuzum dün başın ağrıyordu. Nasıl oldun
Geçmiş olsun jescimDaha iyiyim teoşum şükürler olsun, hafif zonkluyor hala ama geçer inşallah
Çabucak iyileş canım benimDaha iyiyim teoşum şükürler olsun, hafif zonkluyor hala ama geçer inşallah
Sağolasın tosunummmGeçmiş olsun jescim
İnşallah teoşumm inşallah canımÇabucak iyileş canım benim
Migrenin mi var canımDaha iyiyim teoşum şükürler olsun, hafif zonkluyor hala ama geçer inşallah
evlilik stresi mi canım, yaptınız mı nikahıMigrenin mi var canım
Benim de stresten tuttu deli gibi uykum var uyuyamıyorum kafama buz torbası koya koya beynim dondu
dur ben sana özetleyeyim, herkes didi ki artık çok yorulduk, hepimiz okumama eylemi yapalımBilmem kaç sayfa sohbet gelde okuDün 22 sayfa görmek okudum. 152. Sayfadayım.
27sinde oda nikahı var canım eş ailesi illa törenli olacak diye tutturduğu için 3 temmuza erteledikevlilik stresi mi canım, yaptınız mı nikahı
doğru ya kuzum kusura bakma, kafam gitti bir an. Deprem konusunda haklısın. Biz de Elazığ depremini yeni yeni atlatıyoruz.27sinde oda nikahı var canım eş ailesi illa törenli olacak diye tutturduğu için 3 temmuza erteledik1,5 yıldır sürekli erteliyoruz
Stres dün gece dayımın rahatsızlığından canım bir de dün olan depremdenÇok ciddi korkuyorum çelik kapı aralık uyudum
Annem geçen depremde kapıyı açamadı evde mahsur kaldı çok kötüydü
Inan bilmiyorum alevim bende buz koydum ama banamisin demedi kendi kendine geçecek muhtemelenMigrenin mi var canım
Benim de stresten tuttu deli gibi uykum var uyuyamıyorum kafama buz torbası koya koya beynim dondu
Sessiz ve karanlık yerde uyu biraz canım iyi gelirInan bilmiyorum alevim bende buz koydum ama banamisin demedi kendi kendine geçecek muhtemelen
Zaten yatak odamız zifiri perde çekince uyuyorum azalıyor iyi geliyorSessiz ve karanlık yerde uyu biraz canım iyi gelir
Bende okuyamıyorum kitap ama ana sayfayı okumaktanİki gündür kitap okumuyorum okuyasım da yok.) Havalar ısındı, ancak gezmek, dışarıda olmak istiyorum ) nasıl özlemişim her tarafı yeşil görmeyi
Bende okuyamıyorum kitap ama ana sayfayı okumaktan
Şaşkınlıkla okuyorum desemçok eğlenceli ama dimi
anlıyor musun pekiŞaşkınlıkla okuyorum desem
Hayıranlıyor musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?