Sen yine kitap okuyamıyorsun ben uyuyamıyorumBende okuyamıyorum kitap ama ana sayfayı okumaktan
Kalbe çok dokundu dimi:)2 günde bitirdim kitabı ama rahatsızlığım dozunu artırdığı için giremedim sayfaya. Şimdi yazıyorum yorumumu bu yüzden
Badem Ağacı/ MICHELLE COHEN CORASANTI
Bir filistinli olarak Ahmet hamit ve ailesinin yaşadığı zorluklarından bahsedilmiş ve bütün işgal altında olan filistinlilerin sömürülüşü anlatılmış.
İsrail zulmü çok derine inmeden işlenmiş.
Ama bütün bunlara rağmen yılmayıp başarılarına daha fazlasını ekleyen bir Filistinli yani Ahmet Hamit'in hayatı var genel olarak. Öyle ki düşmanın bile hayranlığını kazanmış.
Daha fazla içerikten bahsetmeyip, okuyan ve okuyacak olanların yorumlarını bekliyorum
C Calcifer
Evet dokunaklı bir kitaptı. Ama ben daha çok içim yanar diye düşünmüştüm fakat biraz daha yüzeysel bahsedilmiş. Ama güzeldi, sevdim ben. Keşke zulümler de bitse Filistinde. Tıpkı kitabın sonunda olduğu gibi hüzünle de olsa gülümseyebilsekKalbe çok dokundu dimi:)
Ben okumama vesile olan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum
Yazıyorsunuz bari silmeyinSen yine kitap okuyamıyorsun ben uyuyamıyorumdün sabah uyandığımdan beri ayaktayım
ben hiç anlamadım ya, arada özetle bizeanlıyor musun peki
Oh hadi insallah canim benimhayırlı olsun sürecin canım. Ben de haziranda başlayacağım bir aksilik olmazsa.
Amiiiin amiiiinÖyle bir şey yapmayı düşünüyorum
Sana daminik kalp0753 e de Allah sağlıklı sıhhatli gazsız bol uykulu ,çok iştahlı , güzel huylu melekler versin inşallah
İnşallah canım. 2.denemem olacak nasip olursa. yine de çok sorum olacaktırOh hadi insallah canim benim
Aklına bisey takılirsa bildigim kadar cvplarim
Insallah minnoslarin bol olur
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin İnşaAllah. Çok dua edeceğimİnşallah canım. 2.denemem olacak nasip olursa. yine de çok sorum olacaktır
Benimde 2.denemem canim ama insan her tedavide yeni birsey ogreniyor vallaİnşallah canım. 2.denemem olacak nasip olursa. yine de çok sorum olacaktır
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin İnşaAllahGünaydin hanimlar bu ara pek yazamadim kusura bakmayın tüp bebk tedavisindeydim de kafam agirlik ordaydineyse simdilik bitti geldim
amin cümlemize inşallah canımRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin İnşaAllah. Çok dua edeceğim
Amin kuzumRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin İnşaAllah
Sagol canikoooomLevaiz cok geçmiş olsun canım. hem dayın hem deprem için. Allah dayıma acil şifalar versin
minik kalp0753 canım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun
C Capanin Gururu Teyom sana da inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun teom
Çokk teşekkür ederim canımmLevaiz cok geçmiş olsun canım. hem dayın hem deprem için. Allah dayıma acil şifalar versin
minik kalp0753 canım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun
C Capanin Gururu Teyom sana da inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun teom
Ben neden denk gelemiyorum ya bu komik kavgalı olaylaraBende okuyamıyorum kitap ama ana sayfayı okumaktan
Senden ve C Capanin Gururu Teyom dan güzel haberler bekliyoruzOh hadi insallah canim benim
Aklına bisey takılirsa bildigim kadar cvplarim
Insallah minnoslarin bol olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?