Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası merak ediyordum ama para da vermek istemiyordum. Bedava gelince belki bir şans veririm diye düşündüm
Yani hitler okumak bana çok çekici gelmiyor işin aslı 5 yıldır kitapla sadece bakışıyoruz. Çok aşırı kitapsız kalırsam bulma şansım olmazsa bi şans veririm. Ön yargılı olmak kötü şey

Ben de kitabın dışını kaplarsam öyle okurum Aslında merak etmiyor da değilim. Neden yapmış bunları gerekçesi neymiş öğrenmek istiyorum. Başkalarından çok dinledik onu bir de ondan dinleyelim bakalım

Yıllardır kitaplığımda ama bir türlü okumadım. Nasip değilmiş hocam

Hitlerin yaptıklarını dünya üzerinde bilmeyen yok çünkü dünyayı yahudiler yönetiyor ama yahudilerin yaptıklarını kimse bilmez bilinenler de 100 yıl sonra unutulur.. dünyada bugüne kadar birçok soykırım yapıldı.. hatta hala yapılıyor ama kimse bu kadar detay bilmiyor.. neden? Çünkü yıllarca her filmde bir cümleyle bile olsa lanetlediler hitleri, bir cümleyle bile olsa çok kötü şeyler yapıldığını söylediler. Şimdi aynısını eşcinsellik için yapıyorlar.. netflixin herdizisinde 1 eşcinsel yan karakter (ana karakter değilse) var eğer yoksa lafın arasında yine eşcinsel düşmanlarına bir giydirme bir laf sokma var..

Amma yazmışım neyse sonuç olarak adam melek değil ama bu dünyaya gelen ne ilk ne son zalim (!) Bu oyunlara gelmeyin holywoodun bilinçaltı oyunları bunlar..

Bu arada kitabına bir kılıf giydirebilirsin hem üşümez de
Bknz: Kılıf

Çok güzel açıklamışsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…