Yani hitler okumak bana çok çekici gelmiyor işin aslı 5 yıldır kitapla sadece bakışıyoruz. Çok aşırı kitapsız kalırsam bulma şansım olmazsa bi şans veririm. Ön yargılı olmak kötü şeyAçıkçası merak ediyordum ama para da vermek istemiyordum. Bedava gelince belki bir şans veririm diye düşündüm
Mutlu haftalar herkeslereeeDENİZLİ
Pamukkale Travertenleri, Keloğlan Mağarası, Apollon Lairbenos Tapınağı, İnceğiz Kanyonu
Günaydınlar herkese iyi haftalar
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
Ben de kitabın dışını kaplarsam öyle okurumYani hitler okumak bana çok çekici gelmiyor işin aslı 5 yıldır kitapla sadece bakışıyoruz. Çok aşırı kitapsız kalırsam bulma şansım olmazsa bi şans veririm. Ön yargılı olmak kötü şey
Yıllardır kitaplığımda ama bir türlü okumadım. Nasip değilmiş hocamBen de kitabın dışını kaplarsam öyle okurumAslında merak etmiyor da değilim. Neden yapmış bunları gerekçesi neymiş öğrenmek istiyorum. Başkalarından çok dinledik onu bir de ondan dinleyelim bakalım
Yıllardır kitaplığımda ama bir türlü okumadım. Nasip değilmiş hocam
gizli okunacak heyecanda da değil kibeatitude ile birlikte üçümüz gizli gizli okuyalım
sen hala bildirim topiğinde liste paylaşmadın değil miHayırlı saat 13.16 lar efendim.
Şizofrene dün başladım ancak ciddi şekilde. Bugün biter muhtemelen çok heyecanlı☻
Ben de kitabın dışını kaplarsam öyle okurumAslında merak etmiyor da değilim. Neden yapmış bunları gerekçesi neymiş öğrenmek istiyorum. Başkalarından çok dinledik onu bir de ondan dinleyelim bakalım
Çok güzel açıklamışsınHitlerin yaptıklarını dünya üzerinde bilmeyen yok çünkü dünyayı yahudiler yönetiyor ama yahudilerin yaptıklarını kimse bilmez bilinenler de 100 yıl sonra unutulur.. dünyada bugüne kadar birçok soykırım yapıldı.. hatta hala yapılıyor ama kimse bu kadar detay bilmiyor.. neden? Çünkü yıllarca her filmde bir cümleyle bile olsa lanetlediler hitleri, bir cümleyle bile olsa çok kötü şeyler yapıldığını söylediler. Şimdi aynısını eşcinsellik için yapıyorlar.. netflixin herdizisinde 1 eşcinsel yan karakter (ana karakter değilse) var eğer yoksa lafın arasında yine eşcinsel düşmanlarına bir giydirme bir laf sokma var..
Amma yazmışım neyse sonuç olarak adam melek değil ama bu dünyaya gelen ne ilk ne son zalim (!) Bu oyunlara gelmeyin holywoodun bilinçaltı oyunları bunlar..
Bu arada kitabına bir kılıf giydirebilirsin hem üşümez de
Bknz: Kılıf
Hoşgeldinnnnnnnnnİşte geldimmmmmmmmm
hoşbulduk efenimmmHoşgeldinnnnnnnnn
sen hala bildirim topiğinde liste paylaşmadın değil mi
Diskdünya Serisinden alabilirsinKızlar Amazon prime be vodefonlulara 100 tl üzeri 25 TL indirim var. Ne kitap alsam bakıyorum deminden bulamıyorum )
Bu sefer korku kitaplarına sardım ama bulamıyorum. Bakıyorum çoğu hakkında basit yazmışlar. Böyle insanı dehşete düşürecek kitap olsaDiskdünya Serisinden alabilirsin
söyle söyle korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?