- 12 Haziran 2019
- 19.866
- 122.558
- 598
- 37
Tess Gerrıtsen kitaplarıyla ilgilenir misinBu sefer korku kitaplarına sardım ama bulamıyorum. Bakıyorum çoğu hakkında basit yazmışlar. Böyle insanı dehşete düşürecek kitap olsa
Sen? Hiç okumadın mı? Şaka?
Çok şaşkınım şuan
Şaka yok. Ay sonu 15 kitap okudum demicem. Yine de zaman zaman bunu yapmak aklımdan geçmiyor değil. Bu fikri kendimi motive etmek için kullanıyorumŞaka yapıyorsun dimi
Cerrah ve çırak okumuştum sadece, manyaklardan çok korkuyorum ya psikolojimi bozuyor )Tess Gerrıtsen kitaplarıyla ilgilenir misinkorku değil ama okurken bazı yerlerde korku filmi izliyor gibi geriliyorum.
Buarada korku filmi de hiç izleyemem çok korkarım
Ben geçen sene kendim için bir etkinlik yapmıştım. 15 güne 15 kitap. İnce kitaplar tabi. Bu seneye gene yapsam mı dedim ama C Capanin Gururu Teyom cumun gözlerinden korktumŞaka yok. Ay sonu 15 kitap okudum demicem. Yine de zaman zaman bunu yapmak aklımdan geçmiyor değil. Bu fikri kendimi motive etmek için kullanıyorum
Bu sefer korku kitaplarına sardım ama bulamıyorum. Bakıyorum çoğu hakkında basit yazmışlar. Böyle insanı dehşete düşürecek kitap olsa
Okudum onu canım ama korkmamıştım herhalde filmini izleyip olacakları bildiğim için )operadaki hayalet
Okudum onu canım ama korkmamıştım herhalde filmini izleyip olacakları bildiğim için )
Onu da okumuştum, beğenmiştim. Özellikle farklı zamanlarda anlatması hoşuma gitmiştidoğrudur canım:) trendeki kız kitabı da güzeldi:)
çok akiciydi onu da beğenmiştim ben. korku için değil de germisti beni baya
Onu da okumuştum, beğenmiştim. Özellikle farklı zamanlarda anlatması hoşuma gitmişti
Adam zaten kafaydı ) metres heveslisi )sana kitap önermek de zor ya çok okumuştum
kadının manipüle edilmesi de çok güzel anlatmıştı:)
Adam zaten kafaydı ) metres heveslisi )
Stephan King O kitabını mı diyorsun? Okudum onu da. Onda ürkmüştüm bayağı geceler korkuyordumaynen ama hepsini de manipüle etmiş. nasıl bir manyakti öyle.
it kitabını okudun mu peki:)
Stephan King O kitabını mı diyorsun? Okudum onu da. Onda ürkmüştüm bayağı geceler korkuyordumen çok da uykuma girer diye uyuyamıyorum
Bence de yapma, bak aşırı nazar biriktirmişim, hepisini sana harcamayayım şimdiBen geçen sene kendim için bir etkinlik yapmıştım. 15 güne 15 kitap. İnce kitaplar tabi. Bu seneye gene yapsam mı dedim ama C Capanin Gururu Teyom cumun gözlerinden korktum
Aslında o kadar da korkunç değil sonuçta fantastik korku. Gerçek hayatta öyle şeyler olmuyor ) geceler okumadıkça sıkıntı yok )evet o kitap
ben ne filmini izledim ne kitabını okudum. o kadar bı cesurum yani
Yok kuzum hiç yapar mıyım? Hayır )Bence de yapma, bak aşırı nazar biriktirmişim, hepisini sana harcamayayım şimdi
Aslında o kadar da korkunç değil sonuçta fantastik korku. Gerçek hayatta öyle şeyler olmuyor ) geceler okumadıkça sıkıntı yok )
Ben seviyorum o tür korku kitaplarını ) o yüzden Kinggerçeklikle biraz bağlantı olması yeterli benim için
Oğlum geç yatıyor. Aktif kalımcı olacağımı zannetmiyorum ama kitap hakkındaki genel fikrimi yazmaya çalışırım.Aylak Adam'cılar hangi gün konuşalım. Salı ya da çarşamba bir gün belirleyelim mi?
@Life light
@Eleadora
@Natsume
@Levaiz
C Calcifer
@H M
@Mehfam
yet07
@pomegranate_
@Oriana
C Capanin Gururu Teyom
kk birinci noteri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?