Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sefer korku kitaplarına sardım ama bulamıyorum. Bakıyorum çoğu hakkında basit yazmışlar. Böyle insanı dehşete düşürecek kitap olsa
Tess Gerrıtsen kitaplarıyla ilgilenir misin korku değil ama okurken bazı yerlerde korku filmi izliyor gibi geriliyorum.
Buarada korku filmi de hiç izleyemem çok korkarım

Tess Gerrıtsen kitaplarıyla ilgilenir misin korku değil ama okurken bazı yerlerde korku filmi izliyor gibi geriliyorum.
Buarada korku filmi de hiç izleyemem çok korkarım
Cerrah ve çırak okumuştum sadece, manyaklardan çok korkuyorum ya psikolojimi bozuyor )

Şaka yok. Ay sonu 15 kitap okudum demicem. Yine de zaman zaman bunu yapmak aklımdan geçmiyor değil. Bu fikri kendimi motive etmek için kullanıyorum
Ben geçen sene kendim için bir etkinlik yapmıştım. 15 güne 15 kitap. İnce kitaplar tabi. Bu seneye gene yapsam mı dedim ama C Capanin Gururu Teyom cumun gözlerinden korktum

Okudum onu canım ama korkmamıştım herhalde filmini izleyip olacakları bildiğim için )

doğrudur canım:) trendeki kız kitabı da güzeldi:)
çok akiciydi onu da beğenmiştim ben. korku için değil de germisti beni baya

aynen ama hepsini de manipüle etmiş. nasıl bir manyakti öyle.

it kitabını okudun mu peki:)
Stephan King O kitabını mı diyorsun? Okudum onu da. Onda ürkmüştüm bayağı geceler korkuyordum en çok da uykuma girer diye uyuyamıyorum

Stephan King O kitabını mı diyorsun? Okudum onu da. Onda ürkmüştüm bayağı geceler korkuyordum en çok da uykuma girer diye uyuyamıyorum

evet o kitap
ben ne filmini izledim ne kitabını okudum. o kadar bı cesurum yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…