- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.227
- 598
nasılsın canımSelam kızlar
Ciğere eli yetmemiş şimdi de aynısı maalesef.Yani reddedildin diye bütün kadınlara sinir olmak da çok acizlik. Bence sonundakini hak edecek biri değildi
Bilmiyorum ki canım ben pdf okuyorum genelde, ama o kitabı uygulamadan okumuştum.Epub bulsam okurum onu. PDF var galiba ama epub bulamadım )
Bulamadım ben silmişler mi ki acabaBilmiyorum ki canım ben pdf okuyorum genelde, ama o kitabı uygulamadan okumuştum.
İyim canım oturuyorum (kalkmak için çabalıyorum da diyebiliriznasılsın canım
Canım benim indirdiğim uygulamayı değiştirdiler artık sadece ingilizce var.Bulamadım ben silmişler mi ki acaba
hamd olsun canım, iyi diyelim iyi olsunİyim canım oturuyorum (kalkmak için çabalıyorum da diyebiliriz) sen nasılsın nasıl gidiyor
Bi uygulama var pdf epub hepsini açıyor acaba o uygulama miydi kullandığın?Epub bulsam okurum onu. PDF var galiba ama epub bulamadım )
Sen hep iyi ol canımhamd olsun canım, iyi diyelim iyi olsun
Ha anladım. Bu kitabı yazayım da denk gelirsem okurumCanım benim indirdiğim uygulamayı değiştirdiler artık sadece ingilizce var.
Ama dur diğer uygulamaya bakayım şimdi varsa yazayım sana.
Burda kızlar Kitap Oku demişlerdi o uygulamaBi uygulama var pdf epub hepsini açıyor acaba o uygulama miydi kullandığın?
Canım kitap oku ya ve Pdfdrive2 ye baktım yoktu. Google dan indirebilirsin sanırım.Burda kızlar Kitap Oku demişlerdi o uygulama
Eskiden hatırlıyorum vardı internette bekarken indirmiştim ama o bilgisayar yok şuanCanım kitap oku ya ve Pdfdrive2 ye baktım yoktu. Google dan indirebilirsin sanırım.
Hep beraber teoya nazar ediyoruz1- Alan Kitabı- 288 sayfa
2- Alan Kitabı- 327 sayfa
3- Alan Kitabı- 168 sayfa
4- Aylak Adam-192 sayfa
Ben readera kullanıyorum sadece bin uzantılı dosyaları açmıyor. Pdf de okuyabilirsinBurda kızlar Kitap Oku demişlerdi o uygulama
Pdf Epub çevirebilirsin internet üzerindenEskiden hatırlıyorum vardı internette bekarken indirmiştim ama o bilgisayar yok şuan
Alan kitabı da çok zor ve sıkıcı oluyor ya bir de tez için okuyunca çok daha yavaş giderHep beraber teoya nazar ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?