Yapıyordum canım am çoğu kitabı iyi çevirmiyor o yüzden genel olarak epub istiyorumPdf Epub çevirebilirsin internet üzerinden
Hangi marka. Bende de var 6-7 sene önce aldım herhalde. Artık yenisini düşüneyim diyorum fikrim olsun. Eşim de diyor bozulmadan yenisini almamBen readera kullanıyorum sadece bin uzantılı dosyaları açmıyor. Pdf de okuyabilirsin
Bence aynı şeyden bahsetmiyoruz kafam karıştıHangi marka. Bende de var 6-7 sene önce aldım herhalde. Artık yenisini düşüneyim diyorum fikrim olsun. Eşim de diyor bozulmadan yenisini almam
Reader bookreader mi dedin? Yoksa epresrigio reader mi?Bence aynı şeyden bahsetmiyoruz kafam karıştıney hangi marka?
Canım ben telefona veya tablete indiriyorum. Sende öyle yapsan?Eskiden hatırlıyorum vardı internette bekarken indirmiştim ama o bilgisayar yok şuan
Gün gelir devran dönerHep beraber teoya nazar ediyoruz
Öyle okuyorum genellikle ama PDF gözlerimi bir farklı yoruyor. Normal telefonda okuyunca ağrıyor gözlerim ama PDF de yaşarıyor resmen. Zaten bozuk daha da bozmak istemiyorum )Canım ben telefona veya tablete indiriyorum. Sende öyle yapsan?
Çince yazsan ne dediğin hakkında bi fikrim olurdu en azından bunların ne olduğunu hiç bilmiyorumReader bookreader mi dedin? Yoksa epresrigio reader mi?
daha neler sizinkilerin yanında benim ki bir hiçHep beraber teoya nazar ediyoruz
Kumral Ada Mavi Tuna’yı çok severimBuket Uzuner okuyan var mı aranızda? Okumadıysanız 3 kitabını beğeni sırasına göre tavsiye edeceğim
1. Kumral Ada Mavi Tuna
2. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu
3. İki Yeşil Su Samuru
Anladım canım. Ben kaç senedir ereader prestigio kullanıyorum telefonda bu da çok rahat sen dediyin fonksiyonlar var. Bir de ingilizce sözün üstüne basınca çevirisi çıkıyor o yüzden en sevdiğimdir kendisi )Çince yazsan ne dediğin hakkında bi fikrim olurdu en azından bunların ne olduğunu hiç bilmiyorum
ReadEra diye bi uygulama bu bahsettiğim telefona indirdimçoğu dosyayı açıyor normal kitap gibi sayfa çevirme efektleri falan var ücretsiz arka planı falan da ayarlayabiliyorsun 3 numara astigmatla gozluksuz okuyabiliyorum
Sadece ingilizce mi çeviriyor diğer diller de var mıAnladım canım. Ben kaç senedir ereader prestigio kullanıyorum telefonda bu da çok rahat sen dediyin fonksiyonlar var. Bir de ingilizce sözün üstüne basınca çevirisi çıkıyor o yüzden en sevdiğimdir kendisi )
GooglE translate e yönlendiriyor ordan dillerden istediğini seç )Sadece ingilizce mi çeviriyor diğer diller de var mı
ya sana kavuşamam ama tezim bitsin 1 ay birinci olmak için çabalayacağım
Sana diyor C Capanin Gururu TeyomKızlar Susanna Tamaro nün yüreğinin götürdüğü yere git romanını okuyorum. Gözünüzü sevdiklerim gözünüzü benden alın. Ben sıradan basit bir okuyucuyum. Bu ay müsaade ederseniz bu kitabı bitirmek istiyorum
Uygun canım.Aylak Adam yorumlamasını 27.05.2021 perşembe saat 22.00 olarak uygun mudur kızlar?
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Cidden sen neden böyle oldunKızlar Susanna Tamaro nün yüreğinin götürdüğü yere git romanını okuyorum. Gözünüzü sevdiklerim gözünüzü benden alın. Ben sıradan basit bir okuyucuyum. Bu ay müsaade ederseniz bu kitabı bitirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?