- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ben okumadımAylak Adam yorumlamasını 27.05.2021 perşembe saat 22.00 olarak uygun mudur kızlar?
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Kalbimi fethettin yine
Kalbimi fethettin yine
UygunAylak Adam yorumlamasını 27.05.2021 perşembe saat 22.00 olarak uygun mudur kızlar?
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Keşşşşke ben de okumasamSelam şekerler
Güzel olsun gününüz ancak bakabildim. Biri benim okuma yapamamamı nazarlasada okumaya başlasam. Kimdi nazardan sorumlu şekerbi nazar atsın bana okuyamıyorum. C Capanin Gururu Teyom bacım senin için öyle şeyler duydum varmı aslı bakayım. Okumayanı nazar edersen inanırım valla.
Ben çok sevmiştim inşallah sende seversinYeni kitabim yasar kemalden agridagi efsanesi
Az çok yoğunluğumun artacağını biliyordum ama bu kadar tahmin etmemiştimCidden sen neden böyle oldun
Hayır hayır katiyen kabul etmiyorum o zaman yalnızdım oğlum ve ben. O zaman günde iki defa uyuyordu beyefendi şimdi sabah 5 buçukta kalkıyor. Zannedersin toplantıya yetişecekBir kere daha birinci olduğunda sanki yine KV vardı yanında
İnşallah kolaylıkla atlatırsın bu süreci sonra tüm dereceler senin olsunya sana kavuşamam ama tezim bitsin 1 ay birinci olmak için çabalayacağımtemel ihtiyaçlar dışında hiçbirşey yapmadan kitap okuyacağım
Yok anam bacım bu kem gözle bile olacak iş değil. Sen kv yi özledin benceAz çok yoğunluğumun artacağını biliyordum ama bu kadar tahmin etmemiştimbirileri kem gözü abartmış
Hayır hayır katiyen kabul etmiyorum o zaman yalnızdım oğlum ve ben. O zaman günde iki defa uyuyordu beyefendi şimdi sabah 5 buçukta kalkıyor. Zannedersin toplantıya yetişec
Ona da gidicem yakında öyleyse eğer çözmek gerek bu meseleyiYok anam bacım bu kem gözle bile olacak iş değil. Sen kv yi özledin bence
C Capanin Gururu Teyom bu tarihi hemen not almalısınOna da gidicem yakında öyleyse eğer çözmek gerek bu meseleyio kadar çağırdım gel diye ama hastane randevuları varmış gelemedi Haziran'da gelebilirim diyo. Bakarsınız haziranda küllerimden yeniden dogarim
Ben aylak adamı çok önceden okudum. Hatırlayabildiğim kadarıyla katılırım
Aldım aldım
Kv’yle aynı eve çıkacak diye korkuyorumAldım aldım
Sonra bdvlere düşecekKv’yle aynı eve çıkacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?