Çok merak ediyorum ama bir türlü sıra gelmiyor onaGünaydın güzel bir gün olsun. Dün gece ancak başlayabildim. Cesur yeni dünya kıtabına. Maşallah 30 sayfa okuduktan sonra kitap başlıyor. Ama seveceğimi hissediyorum. 1984ü okuma isteğim arttı. 8 Haziran’da inşallah kitaplarıma kavuşurum.
GutunaydinnnnnDÜZCE
Kardüz Yaylası, Efteni Gölü, Yoğunpelit Mengen Şelalesi, Sarıkaya Mağarası
Düzce'den herkese Günaydınnnn dın dınnnn
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
nemesis
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Ne kadar dogruGünaydınBu hisse bayılıyorum
Bende onumuzdeki ay baslasam mi diye dusunuyorum.1984 den oncemi okunmali bu kitap?Günaydın güzel bir gün olsun. Dün gece ancak başlayabildim. Cesur yeni dünya kıtabına. Maşallah 30 sayfa okuduktan sonra kitap başlıyor. Ama seveceğimi hissediyorum. 1984ü okuma isteğim arttı. 8 Haziran’da inşallah kitaplarıma kavuşurum.
Nasıl iptal etmişlerGünaydın kızlar çok sinirliyim. Hormon testi için hastaneye gittik SGK durduk yere iptal etmişler. Sıra almak eşimin işten izin alması o kadar yordu şimdi de böyle. Bu gün foruma girmesem iyi ateş püskürüyorum
Evet durduk yere iptal olunmuş nasıl anlamadım. Geçen ay gitmişdim sorun yoktu hiç. E mağdur olduk diyorum evet diyorlar gidip yeniden aktive etmek gerekiyormuş. Ha nedenini de sorunca söylediklerinden böyle anlaşılıyor ki eşim gitmiş iptal etmiş gibi olacakmış. Saçmalığa bakın. Geçen ay hormon testi verecektim tam o gün yasaklar geldi, hastane de randevu vermiyordu gidemedim, bu ay da böyle. Biz hep hastaneye gidince saçma sapan sorunlar çıkıyor.Nasıl iptal etmişlerçok saçma
Siralama olarak çok bilemeyeceğim ama 1984 adlı kitap 1949 da yazılmış. Sert yazılmış Cesur yeni dünya 1932 de yazılmış daha yumuşak yazılmış. Sunuş kısmında okuyup anladığım. Benim elimde şu ana cesur yeni dünya var onunla başladım. İkisini okuyan birileri varsa daha çok yardımcı olurlar sanırımBende onumuzdeki ay baslasam mi diye dusunuyorum.1984 den oncemi okunmali bu kitap?
İlk defa duydum desemKızlar hiç Turan Dursun kitapları okuyan var mı acaba
Bende hiç duymadım bu yazarı. Tarzı ne acabaKızlar hiç Turan Dursun kitapları okuyan var mı acaba
Din ve siyaset konulu kitaplar yazmış sanırım. İmamlık ve müftülük yapmış bir ateist. Suikasle öldürülmüş bir aydın.Bende hiç duymadım bu yazarı. Tarzı ne acaba
Allah şifa versin tez zamanda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?