Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok merak ediyorum ama bir türlü sıra gelmiyor ona Yorumlarını bekliyorum

Bende onumuzdeki ay baslasam mi diye dusunuyorum.1984 den oncemi okunmali bu kitap?

Nasıl iptal etmişler çok saçma
Evet durduk yere iptal olunmuş nasıl anlamadım. Geçen ay gitmişdim sorun yoktu hiç. E mağdur olduk diyorum evet diyorlar gidip yeniden aktive etmek gerekiyormuş. Ha nedenini de sorunca söylediklerinden böyle anlaşılıyor ki eşim gitmiş iptal etmiş gibi olacakmış. Saçmalığa bakın. Geçen ay hormon testi verecektim tam o gün yasaklar geldi, hastane de randevu vermiyordu gidemedim, bu ay da böyle. Biz hep hastaneye gidince saçma sapan sorunlar çıkıyor.

Bende onumuzdeki ay baslasam mi diye dusunuyorum.1984 den oncemi okunmali bu kitap?
Siralama olarak çok bilemeyeceğim ama 1984 adlı kitap 1949 da yazılmış. Sert yazılmış Cesur yeni dünya 1932 de yazılmış daha yumuşak yazılmış. Sunuş kısmında okuyup anladığım. Benim elimde şu ana cesur yeni dünya var onunla başladım. İkisini okuyan birileri varsa daha çok yardımcı olurlar sanırım

C Calcifer canım ben bu ayın bildirimini yaparım ama bi süre olmam sanırım çok kötü günler geçiriyoruz Dayım yoğun bakımda ve kötü durumu, bu ara dua etmekten başka hiçbişi yapacağımı sanmıyorum. Rabbim tüm hastalarla birlikte dayıma da şifalar versin inşallah.

Allah şifa versin tez zamanda inşallah.

Çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…