- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Merak ettim araştırırım bu yazarı. İmamken neden ateist olmuş acaba merak ettimDin ve siyaset konulu kitaplar yazmış sanırım. İmamlık ve müftülük yapmış bir ateist. Suikasle öldürülmüş bir aydın.. Ama hiç okumadım. Her tür okumak istiyorum.
Rabbim şifa versin canım. Dua bölümüne konu aç istersen dua edelim hep beraber
Iyi günler azcık gec geldimDÜZCE
Kardüz Yaylası, Efteni Gölü, Yoğunpelit Mengen Şelalesi, Sarıkaya Mağarası
Düzce'den herkese Günaydınnnn dın dınnnn
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
Keira-
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Neresindesin şimdi ?Görmekte yine tıkandım araya zülfi livaneli huzursuzluk’u alıyorum
Rabbim şifa versin canım. İnşallah çabucak iyileşir
Okuyamıyorum ZüpürgeOkuyun okuyunhiç demeyin züpürge okuyamıyor biz de okumayalım
Burada öpücükÖpem de ilham gelsin
Bizim okumamız ayın 17sine kadardı o günden sonra okuyamadım oysa bülbülü öldürmeki okumayı çok istiyordum evime döneyim de bi hız okuyayım bariOkuyamıyorum Züpürge
Bence bir çırpıda okuyacaksınBizim okumamız ayın 17sine kadardı o günden sonra okuyamadım oysa bülbülü öldürmeki okumayı çok istiyordum evime döneyim de bi hız okuyayım bari
Patlama oldu cesaretleri arıyorlar. Buralarda açıldı konu aslında ama okuyamıyorumNeresindesin şimdi ?
Tamam ben senin için 10 dk okumuyorum züpürge bak bu iyiliğimi unutmaOkuyun okuyunhiç demeyin züpürge okuyamıyor biz de okumayalım
Hımm daha deneyecekleri başka yöntemlerde var. En baş olay o. Halkı galeyana getirmeye çalışıyorlarPatlama oldu cesaretleri arıyorlar. Buralarda açıldı konu aslında ama okuyamıyorum
Bura senin sayfan çünkümBurada öpücükNego da sopa öyle mi ?
En birinci olacaktım bu ayTamam ben senin için 10 dk okumuyorum züpürge bak bu iyiliğimi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?