Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler kızlar. Bu gün hiç iyi değilim ( doktora gitmiştim muayine etti yumurtalarım zayıfmış sayısı da az (( bilgisi olan var mı? Aşılamaya başlayacağız galiba.
Pko değilsen rezerv çok yüksek olmuyor zaten canım. Sıkma canını. Şartlarını bilmiyorum tabi. Ben 2 aşılama yaptırdım. Keşke hiç oyalanmayıp tüp bebeğe gitseymişim. Ama ben 36 yaşındayım. Güzel düşünelim güzel olsun

Kuzum senle özelde konuşabilir miyim? İnan hiç bir şeyden haberim yok doktorla da görüşemedim. Bir kaç sorum var

Selam kızlar
Bu direksiyon dersleri beni çok kasıyor. Yarım saat sonra dersim var. Nasıl bu heyecanı korkuyu yenerim bilmiyorum. Çok büyütüyor olabilirim. Elimde değil. Parka oturdum kafamı boşaltmaya çalışıyorum. Sırtımı dayadım ağaca kış sesleri bugün biraz güneşte var her şey güzel olsun herkes için

hiç stres yapma canım bu kadar insan yapıyorsa sen de yaparsın

Burası sakinleşmene yardımcı olur. Harika yaa

İyi günler kızlar. Bu gün hiç iyi değilim ( doktora gitmiştim muayine etti yumurtalarım zayıfmış sayısı da az (( bilgisi olan var mı? Aşılamaya başlayacağız galiba.
Canım vitamin takviyeleri var onlarla yumurta kalitesi arttırılıyor. Hiç bozma moralini

Kızlar size bir kitap önereceğim mutlaka bakın. Erim Şişman - Zürafa Tozu. Bu arada ben bu kitabı okudum

Arka Kapaktan

Düşünün; aldatılmışsınız. Juliette'iniz elin adamıyla Varşova'ya kaçmak üzere. Hem de evlenme teklif etmek için hazırlık yaptığınız gece fark ediyorsunuz bu durumu. İlk cinayetiniz hayırlı olsun, artık bir katilsiniz.
Sevdiğiniz kadını turşu kavanozunda saklayacağınızı söylesem inanır mıydınız? İnanacaksınız... Cinayetlerinizin anksiyetenizi bastırıp sizi rahatlattığını hissetseydiniz, devam eder miydiniz insanları öldürmeye? Sosyetenin ölmüş evcil hayvanlarının içini doldurarak geçimini sağlayan bir adam olsaydınız, öldürdüğünüz insanların cesetlerini ne yapardınız? Bir araziye mi gömerdiniz, göle mi atardınız?
İçinizdeki çocuğu öldürmediler mi? İntikamını almayacak mısın?
Sonuçlarından korktuğunuz için uzak durduğunuz tüm eylemleri gerçekleştiriyor 'Salyangoz'. İnsanların içinden, ılık çiklet kıvamındaki ruhlarını söküp çıkaracağız ve içlerine alçı dökeceğiz, demirlerle vücutlarına şekiller vereceğiz. Şırıngalardaki çilek kokulu sıvıyı damarlarına akıtacağız.
Çevreye vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileteceğiz. Ulus'tan Midas'a kadar gideceğiz. Zeki Müren ve Elvis Presley ile rakı içeceğiz. Hafize Ana'nın ziliyle ziyafete başlayacağız.
Küçükken kapı zillerine basıp kaçmanın cinayete ne çok benzediğini sana kanıtlayacağım.
Korkma kardeşim, gel içeri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…