Planım ifşa olduhele ben acemiyim sen niye demiyorsun bu yasak. Yoksa benden kurtulmak mı istiyorsun
dokuz canlı TeoPlanım ifşa oldu
Pko değilsen rezerv çok yüksek olmuyor zaten canım. Sıkma canını. Şartlarını bilmiyorum tabi. Ben 2 aşılama yaptırdım. Keşke hiç oyalanmayıp tüp bebeğe gitseymişim. Ama ben 36 yaşındayım. Güzel düşünelim güzel olsunİyi günler kızlar. Bu gün hiç iyi değilim ( doktora gitmiştim muayine etti yumurtalarım zayıfmış sayısı da az (( bilgisi olan var mı? Aşılamaya başlayacağız galiba.
Kuzum senle özelde konuşabilir miyim? İnan hiç bir şeyden haberim yok doktorla da görüşemedim. Bir kaç sorum varPko değilsen rezerv çok yüksek olmuyor zaten canım. Sıkma canını. Şartlarını bilmiyorum tabi. Ben 2 aşılama yaptırdım. Keşke hiç oyalanmayıp tüp bebeğe gitseymişim. Ama ben 36 yaşındayım. Güzel düşünelim güzel olsun
tabiki canımKuzum senle özelde konuşabilir miyim? İnan hiç bir şeyden haberim yok doktorla da görüşemedim. Bir kaç sorum var
hiç stres yapma canım bu kadar insan yapıyorsa sen de yaparsınSelam kızlar
Bu direksiyon dersleri beni çok kasıyor. Yarım saat sonra dersim var. Nasıl bu heyecanı korkuyu yenerim bilmiyorum. Çok büyütüyor olabilirim. Elimde değil. Parka oturdum kafamı boşaltmaya çalışıyorum. Sırtımı dayadım ağaca kış sesleri bugün biraz güneşte var her şey güzel olsun herkes için Eki Görüntüle 2858653
Burası sakinleşmene yardımcı olur. Harika yaaSelam kızlar
Bu direksiyon dersleri beni çok kasıyor. Yarım saat sonra dersim var. Nasıl bu heyecanı korkuyu yenerim bilmiyorum. Çok büyütüyor olabilirim. Elimde değil. Parka oturdum kafamı boşaltmaya çalışıyorum. Sırtımı dayadım ağaca kış sesleri bugün biraz güneşte var her şey güzel olsun herkes için Eki Görüntüle 2858653
Bunca insan yapıyor ama ben şimdilik yapamıyorum 4 buçuk saat ders aldım. Yok heyecan peşimi bırakmıyor.hiç stres yapma canım bu kadar insan yapıyorsa sen de yaparsın
Daha iyiym gerçekten iyi geldi. Bu gelen iyilik derste de üzerimde kalsınBurası sakinleşmene yardımcı olur. Harika yaa
Canım vitamin takviyeleri var onlarla yumurta kalitesi arttırılıyor. Hiç bozma moraliniİyi günler kızlar. Bu gün hiç iyi değilim ( doktora gitmiştim muayine etti yumurtalarım zayıfmış sayısı da az (( bilgisi olan var mı? Aşılamaya başlayacağız galiba.
Kuzum o takviyelerden kendim içip doğal yolla deneye bilirmiyim?Canım vitamin takviyeleri var onlarla yumurta kalitesi arttırılıyor. Hiç bozma moralini
Yaparsın yaparsın. Yavaş yavaş geçer heyecanBunca insan yapıyor ama ben şimdilik yapamıyorum 4 buçuk saat ders aldım. Yok heyecan peşimi bırakmıyor.
Daha iyiym gerçekten iyi geldi. Bu gelen iyilik derste de üzerimde kalsın
Tabi deneyebilirsin. Ama doktor tavsiye etse daha iyi olur bir marka.Kuzum o takviyelerden kendim içip doğal yolla deneye bilirmiyim?
Bir takviye yazdı canım bu ay onu deneyeyim. Aşılama filan hiç canım istemiyorTabi deneyebilirsin. Ama doktor tavsiye etse daha iyi olur bir marka.
Aşılama yaptırmadım canım ben eşimde değer düşük olduğu için doktor direkt tüp bebek dedi. Amh mı baktı ultrasonda mı bakıp yumurta sayın az dediBir takviye yazdı canım bu ay onu deneyeyim. Aşılama filan hiç canım istemiyor
Özele yazacağım canım burda konuyu çok dağıtmak istemiyorum )Aşılama yaptırmadım canım ben eşimde değer düşük olduğu için doktor direkt tüp bebek dedi. Amh mı baktı ultrasonda mı bakıp yumurta sayın az dedi
Tamam canımÖzele yazacağım canım burda konuyu çok dağıtmak istemiyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?