Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selaaaam
Sol ayağım'da 132'deyim
Han Duvarları'na başladım, 40 sayfa okudum.
Bir de Egoist Beyin diye bir kitaba başladım. Acayip sardı. Evde yemek yok, kocam gelecek, kitabı elimden bırakıp mutfağa gidesim yok.
Bende yemek yaptım bin pişmanım aç kalsaydık. Biberler acıymış herzamanki gibi ben eldiven takmadım cayır cayır yanıyor ellerim. Silverdin bile karetmedi. Neyime lazımdı kızartma yaptım her türlü zararlı

Acı biber doğradığını unutup gözünü kaşımak da vardı Allah korumuş

Selaaaam
Sol ayağım'da 132'deyim
Han Duvarları'na başladım, 40 sayfa okudum.
Bir de Egoist Beyin diye bir kitaba başladım. Acayip sardı. Evde yemek yok, kocam gelecek, kitabı elimden bırakıp mutfağa gidesim yok.
Dimek aynı anda çok kitap okuyorsunnnn. Tam gözüme göre

Direksiyon dersim berbat geçti. Aman umutsuz eğil hoca daha kötüler var diye teselli etti kitap okumaya pek aklım kalmıyor bu ara hala başladığım noktadan öte gidemedim.
Kuzum hiç stres yapma ben dersten gelince savaştan çıkmış gibi oluyordum. Kendimi nasıl sıkıyormuşsam dizlerim kollarım nasıl ağrıyordu. Maddi imkanın varsa sınavdan önce bir kaç saatte özel ders al. Ben araba sürüyorsam herkes sürer

Yüreğinin götürdüğü yere git bitti şahane bir kital şahane kıymetli yaşanmışlıklar üzerine hayat dersleri. Bir anneannenin torununa yazdığı mektuplardan oluşuyor. Baskı altında büyümüş bir anneanne; bir yandan kendi hayatını anlatırken bir yandan da onun hayatından çıkaracağımız dersler sunuyo. Doğan Cüceloğlu nun tavsiye ettiği kitaplar arasında

Yasar kemalin agridagi efsanesi kitabini bitirdim.guzel bir ask efsanesi okudum.
Hosuma giden kitaptan bir alinti yapayim "ASK KUŞU BIR YALIMDIR,DOKUNDUĞU YUREGI YALIM EDER,SEVDA YUVASI YALIMDIR."
Mayis ayinin benim icin son kitabi anatole france den kirmizi zambak olacak. Simdi başlıyorum. Keyifli okumalar herkese

Huzursuzluk
Kitaba bayıldım. Su gibi aktı nasıl başladım nasıl bitti anlamadım.
Kitabın konusu ilkokul arkadaşının öldüğünü öğrenen gazeteci İbrahim olayı araştırmak için doğduğu ve çocukluğunun bir bölümünün geçtiği Mardin’e gider. Arkadaşı Hüseyin’in hikayesini öğrenince içini bir huzursuzluk kaplamaya başlar ve olayın peşine düşer. Öğrendikler karşısında başka biri olmaya karar verir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…