Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne örüyorsun şu anda
Kız bebek örüyorum. Nazmişin Bebekleri youtube hesabında detaylı anlatımı olan bi bebek var yeni başlayanlar için diye yüklemiş hatta. Şimdi kafadayım, saç ve ayakkabı kaldı bakalım bitsin atarım

Ben videodan öremiyorum o kadının tarifleri güzel baya

Savaş Atı
Dün akşam üzeri başlamıştım bu kitaba ve aynı gün bitti. Elimden bırakamadım desem yalan olmaz. Zaten ince bir kitap. Dil ve anlatım çok sade. Gereksiz betimlerle yormuyor okurken. Konusuna gelirsek;
Yavru bir tay bir çiftçiye satılır. Çiftçinin oğluyla aralarında sıkı bir dostluk gelişir fakat o sıralarda 2. Dünya Savaşı patlak verince çiftçi atı orduya satar. Joey (at) satılınca Albert(çiftçinin oğlu) atın yanında olabilmek için orduya girmek ister ama yaşı küçük olduğu için geri çevrilir.Albert,Joey’e bir söz verir bir gün ne olursa olsun onu bulup geri alacaktır. Joey’in İngiltere’den Fransa’ya uzanan ve çiftik atından savaş atına dönüşmesinin hikayesi inanılmaz keyif verici ve duygusaldı. Bu arada kitap tamamen atın gözün anlatılıyor. Ben sulu göz olduğum için sonunda biraz duygulanmış ve iki damlacık akıtmış olabilirim kitaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…