- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ben deBen ayı kapattım
O 3 ayda bitmezBen deBari görmek biteydi
Benim de aklima arada geliyor biseyler orsem mi diyorum ama sonra diyorum ki ona ayiracagim vakte kitap okurum daha iyiBaşganım ben amigurumi batağına düştüm okuma yapamıyorum
Tabi önem sırasına koyup karar vermek gerek, benim için şu sıra bunu örmek daha iyi de ondan örmeye dewamkeBenim de aklima arada geliyor biseyler orsem mi diyorum ama sonra diyorum ki ona ayiracagim vakte kitap okurum daha iyisimdilik uzak duruyorum bulasmiyorum
Ne örüyorsun şu andaTabi önem sırasına koyup karar vermek gerek, benim için şu sıra bunu örmek daha iyi de ondan örmeye dewamke
Sen de bu ay epey yaramazlık yapmışsınHerkese gunaydinmayis ayinin son kitabi olan kirmizi zambak i bitirdim. Ana karakteri anna ya benzettim biraz kontes olan ana karakter evli ama mutlulugu disarda ariyor.bu yuzden iki adami pesinden kosturuyor donemin sosyal siyasi yapisina da deginmis yazar. Guzeldi begendim ben.
Haziran ayinin ilk kitabi benim icin monte kristo kontu. Bismillah diyerek basliyorum bugun
Sen de bu ay epey yaramazlık yapmışsın
Gelecek ay senin için daha güzel bir ay olabilirson kitabi bitirip bildirimi yapinca ben de sasirdim guzel bi ay oldu benim icin
Anamm tam nazar faaliyetine başlayacaktım sayfa sahibi geldi
Günaydıııııın
Mutlu Pazarlar herkese
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?