Ayıktın mıMutlu pazarlar herkeseee
Kuzucum henüz bildirim yapmamışsınHayırlı sabahlar
Canımcım yarını bekliyorum ☻Kuzucum henüz bildirim yapmamışsınheyecanla bekliyoruz
Bu isimde bir film de varmış. Kuzenim sürekli öneriyordu banaSavaş Atı
Dün akşam üzeri başlamıştım bu kitaba ve aynı gün bitti. Elimden bırakamadım desem yalan olmaz. Zaten ince bir kitap. Dil ve anlatım çok sade. Gereksiz betimlerle yormuyor okurken. Konusuna gelirsek;
Yavru bir tay bir çiftçiye satılır. Çiftçinin oğluyla aralarında sıkı bir dostluk gelişir fakat o sıralarda 2. Dünya Savaşı patlak verince çiftçi atı orduya satar. Joey (at) satılınca Albert(çiftçinin oğlu) atın yanında olabilmek için orduya girmek ister ama yaşı küçük olduğu için geri çevrilir.Albert,Joey’e bir söz verir bir gün ne olursa olsun onu bulup geri alacaktır. Joey’in İngiltere’den Fransa’ya uzanan ve çiftik atından savaş atına dönüşmesinin hikayesi inanılmaz keyif verici ve duygusaldı. Bu arada kitap tamamen atın gözün anlatılıyor. Ben sulu göz olduğum için sonunda biraz duygulanmış ve iki damlacık akıtmış olabilirim kitaba
Ne güzel ya ben de uzun uzun videoya bakmaktan çok memnun sayılmam ama acemiliği atana kadar öyle devamBen videodan öremiyorumo kadının tarifleri güzel baya
Evet canım kitabın filmi çekilmiş. Film nasıl bilmiyorum ama kitabı öneririmBu isimde bir film de varmış. Kuzenim sürekli öneriyordu bana
Kitabın filmi mi acaba?
Hayırlı okumalar pardon nöbetlerAnlık durumnobette her bos anı okuyarak gecirmeye calisiyorum. Kim bilir belki onumuzdeki ay birincilige oynarim
TesekkurlerHayırlı okumalar pardon nöbetler
İyi nöbetler canım arabayla 10 dakika mesafedeyizAnlık durumnobette her bos anı okuyarak gecirmeye calisiyorum. Kim bilir belki onumuzdeki ay birincilige oynarim
Tesekkur ederim. Gel cay ikram edim sanaİyi nöbetler canım arabayla 10 dakika mesafedeyiz
Kont mu oAnlık durumnobette her bos anı okuyarak gecirmeye calisiyorum. Kim bilir belki onumuzdeki ay birincilige oynarim
Evet kont cok guzel ilerliyorKont mu o
Keyifli okumalar
Teşekkür ederim canım inşallah bir gün içeriz birlikteTesekkur ederim. Gel cay ikram edim sanaama kovidin icine sokmiyim seni
InsallahTeşekkür ederim canım inşallah bir gün içeriz birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?