- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Acele etme kuzum yaAralık ayında okurum artık
Biraz acele oldu dimi? 2022 mart ayında okuyayım en iyisiAcele etme kuzum ya
Bence bu seriyi Eylül'de falan ortak okuma yapalım yoksa sen okumayacaksınBiraz acele oldu dimi? 2022 mart ayında okuyayım en iyisi
Çok isteyerek aldım oysa ki. ama çok güzle durmuyorlar mı yaa. Okumasam da karşısına geçip hayran hayran bakıyorum bunlara benBence bu seriyi Eylül'de falan ortak okuma yapalım yoksa sen okumayacaksın
Valla biliyorsun canım ben de senin rafta duruşuna vuruldumÇok isteyerek aldım oysa ki. ama çok güzle durmuyorlar mı yaa. Okumasam da karşısına geçip hayran hayran bakıyorum bunlara ben
o zaman tekrar vurulalımValla biliyorsun canım ben de senin rafta duruşuna vuruldum
Cok haklisin canim. Beni Martin Edenla, Bülbülü oldurmekle, Algernon'a ciceklerle, fareler ve insanlarla ve daha okudugum ve okumak icin listeledigim birçok kitapla tanistiran bu sayfaya cok tesekkur ederim ❤Sevgili kitap dostlarım bir konu hakkında sizden ricada bulunacağım. Ben bu topiği açarken kitap okuma alışkanlığımız geri gelmesi ve benim gibi kitap seven kişilerle kitaplar hakkında konuşmak ve kitap tavsiyeleri almaktı. Bunu şu ana kadar çok güzel şekilde ilerletiyoruz. Sizden ricam şu; Lütfen okuduğunuz kitabı spolier vermeden sayfada kısaca özetlemeniz. Merak ettiğimiz kitapları bu sayede listemize ekleyebiliriz ve fikir sahibi oluruz. Bu konuda hassas davranmanızı rica ediyorum
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Cok haklisin canim. Beni Martin Edenla, Bülbülü oldurmekle, Algernon'a ciceklerle, fareler ve insanlarla ve daha okudugum ve okumak icin listeledigim birçok kitapla tanistiran bu sayfaya cok tesekkur ederim ❤
Bugün yeni bir kitaba başlayıp bitirdim. Zülfü Livaneli - Huzursuzluk kitap.Sevgili kitap dostlarım bir konu hakkında sizden ricada bulunacağım. Ben bu topiği açarken kitap okuma alışkanlığımız geri gelmesi ve benim gibi kitap seven kişilerle kitaplar hakkında konuşmak ve kitap tavsiyeleri almaktı. Bunu şu ana kadar çok güzel şekilde ilerletiyoruz. Sizden ricam şu; Lütfen okuduğunuz kitabı spolier vermeden sayfada kısaca özetlemeniz. Merak ettiğimiz kitapları bu sayede listemize ekleyebiliriz ve fikir sahibi oluruz. Bu konuda hassas davranmanızı rica ediyorum
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Sana da kitap eksik kalmış , bitmemiş gibi geldi mi canım ?Bugün yeni bir kitaba başlayıp bitirdim. Zülfü Livaneli - Huzursuzluk kitap.Kitabın konusu İstanbul'un hayhuyu içinde sıradan bir yaşam süren İbrahim, çocukluk arkadaşı Hüseyin' in ölüm haberi üzerine doğduğu kadim kent Mardin'e gider. Onun önce sevdaya sonra ölüme yazılmış, Mardin ' de başlayıp Amerika' da sona ermiş hayatını araştırmaya koyulur. Böylece adeta bir girdabın içine çekilir , tutkuyla ve hırsla gizemli bir kadının peşine düşer. Bu roman da Livaneli, insanın içindeki ve dışındaki huzursuzluğu, sevda ile acının iç içe geçtiği bir Ortadoğu gerçeğiyle harmanlayarak okura sunuyor.
Geçen gün yine Zülfü Livaneli kitabını okumuştum.Sevgili kitap dostlarım bir konu hakkında sizden ricada bulunacağım. Ben bu topiği açarken kitap okuma alışkanlığımız geri gelmesi ve benim gibi kitap seven kişilerle kitaplar hakkında konuşmak ve kitap tavsiyeleri almaktı. Bunu şu ana kadar çok güzel şekilde ilerletiyoruz. Sizden ricam şu; Lütfen okuduğunuz kitabı spolier vermeden sayfada kısaca özetlemeniz. Merak ettiğimiz kitapları bu sayede listemize ekleyebiliriz ve fikir sahibi oluruz. Bu konuda hassas davranmanızı rica ediyorum
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
O his bende de olmuştu. Şöyle bir 100 sayfa daha yazılmalıydı gibi. Neyse kalan 100 sayfayı kafamdan yazdımSana da kitap eksik kalmış , bitmemiş gibi geldi mi canım ?
Bugün yeni bir kitaba başlayıp bitirdim. Zülfü Livaneli - Huzursuzluk kitap.Kitabın konusu İstanbul'un hayhuyu içinde sıradan bir yaşam süren İbrahim, çocukluk arkadaşı Hüseyin' in ölüm haberi üzerine doğduğu kadim kent Mardin'e gider. Onun önce sevdaya sonra ölüme yazılmış, Mardin ' de başlayıp Amerika' da sona ermiş hayatını araştırmaya koyulur. Böylece adeta bir girdabın içine çekilir , tutkuyla ve hırsla gizemli bir kadının peşine düşer. Bu roman da Livaneli, insanın içindeki ve dışındaki huzursuzluğu, sevda ile acının iç içe geçtiği bir Ortadoğu gerçeğiyle harmanlayarak okura sunuyor.
Kalemine sağlık canım benimGeçen gün yine Zülfü Livaneli kitabını okumuştum.Bu kitapta anlatılan , biri yaşlı diğeri genç iki kadının birbirlerini keşfetme hikayesi değil sadece... Zülfü Livaneli yeni romanında insanoğlunun barınma ihtiyacını ele alıyor. Bunu da İstanbul gibi sürekli göçlerle sarsılan bir şehir üzerinden anlatıyor.
Bir Leyla hanım var. Leyla'nın evini elinde alınmasıyla başlayıp gelişiyor olaylar.
ESana da kitap eksik kalmış , bitmemiş gibi geldi mi canım ?
Evet . Yarımdı sanki. Ama ben şuna yordum. Kitabın adı huzursuzluktu.Olumsuz bir duyguydu. Sonunda kızın İbrahim'i kabul etmeyeceği belliydi.Sana da kitap eksik kalmış , bitmemiş gibi geldi mi canım ?
Betty Mahmudi - Kızım olmadan aslaSevgili kitap dostlarım bir konu hakkında sizden ricada bulunacağım. Ben bu topiği açarken kitap okuma alışkanlığımız geri gelmesi ve benim gibi kitap seven kişilerle kitaplar hakkında konuşmak ve kitap tavsiyeleri almaktı. Bunu şu ana kadar çok güzel şekilde ilerletiyoruz. Sizden ricam şu; Lütfen okuduğunuz kitabı spolier vermeden sayfada kısaca özetlemeniz. Merak ettiğimiz kitapları bu sayede listemize ekleyebiliriz ve fikir sahibi oluruz. Bu konuda hassas davranmanızı rica ediyorum
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Ben de ben deO his bende de olmuştu. Şöyle bir 100 sayfa daha yazılmalıydı gibi. Neyse kalan 100 sayfayı kafamdan yazdım
Bi ben mi kitabın adından veya içindeki cümleden sonunu tahmin edemiyorum C Calcifer de Fareler ve İnsanlar da bi cümleden kitabın sonunu tahmin etmiştiE
Evet . Yarımdı sanki. Ama ben şuna yordum. Kitabın adı huzursuzluktu.Olumsuz bir duyguydu. Sonunda kızın İbrahim'i kabul etmeyeceği belliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?