başını görünce ödüm koptu az okuyun dimeyin diyeceksin diyeSevgili kitap dostlarım bir konu hakkında sizden ricada bulunacağım. Ben bu topiği açarken kitap okuma alışkanlığımız geri gelmesi ve benim gibi kitap seven kişilerle kitaplar hakkında konuşmak ve kitap tavsiyeleri almaktı. Bunu şu ana kadar çok güzel şekilde ilerletiyoruz. Sizden ricam şu; Lütfen okuduğunuz kitabı spolier vermeden sayfada kısaca özetlemeniz. Merak ettiğimiz kitapları bu sayede listemize ekleyebiliriz ve fikir sahibi oluruz. Bu konuda hassas davranmanızı rica ediyorum
@JES
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Yazı arada kaybolmasın diye yaptım. Yani kimseye kızmadımbaşını görünce ödüm koptu az okuyun dimeyin diyeceksin diyesonra bir ohhh çektim
ayyy bi tek bana mı kızdınnnnYazı arada kaybolmasın diye yaptım. Yani kimseye kızmadım
Sen hariç
Lannnayyy bi tek bana mı kızdınnnnsenin için tek olmak pek onure edici
C Calcifer bilimeyen Kadının mektubu ve satrancı tek kitap sayalım dilersen biraz körlük biraz da kamelyalı Kadın okudum bitmedikleri için yazmadımMayıs Ayı Okuduklarım
1- Bin Muhteşem Güneş - 430
2- Piraye - 348
3-Satranç-85
4-Bilinmeyen Kadının Mektubu - 68
5-Madalyonun İçi -383
6-1984- 352
Toplam:1.666 sayfa
Benim bir takıntım vardır çocukluğumda da vardı. Bir dizi , flim oynarsa konusundan çok adını sorarım. Adı ne?
Beyazlı KadınMayıs Ayı Okumaları
1.Beyazlı Kadın Wilkie Collins (496 sayfa)
2.Şah & Sultan İskender Pala (382 sayfa)
3.Satranç Stefan Zweig (94 sayfa)
4.Şizofren Wulf Dorn (398 sayfa)
5.Yakıcı sır Stefan Zweig (134 sayfa)
6.Fobi Wulf Dorn (346 sayfa)
7.Çocuklara ve Büyüklere Masallar Üstün Dökmen (149 sayfa)
Toplam 1.999 sayfa
Kuzu 1 sayfa daha okusan düz 2bin olurduBu ay yanlış hatırlamıyorsam ayın 16sindan sonra kitap okumaya başladım. Ay sonuna kadar Hedefim 1500 sayfaydi. Hedefimi astımKitapları telefonuma kaydedip sonra yazma fikrinden vazgeçtim unuttuğum şeyler oluyor çünkü
Dilek Cesur -Seni Anlıyorum AnneSevgili kitap dostlarım bir konu hakkında sizden ricada bulunacağım. Ben bu topiği açarken kitap okuma alışkanlığımız geri gelmesi ve benim gibi kitap seven kişilerle kitaplar hakkında konuşmak ve kitap tavsiyeleri almaktı. Bunu şu ana kadar çok güzel şekilde ilerletiyoruz. Sizden ricam şu; Lütfen okuduğunuz kitabı spolier vermeden sayfada kısaca özetlemeniz. Merak ettiğimiz kitapları bu sayede listemize ekleyebiliriz ve fikir sahibi oluruz. Bu konuda hassas davranmanızı rica ediyorum
@JES
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Canimcim 2 hafta kadar daha beni yok sayin, sonra bomba gibi gelecegimmm. Şuan cok yogun ve karisigmSevgili kitap dostlarım bir konu hakkında sizden ricada bulunacağım. Ben bu topiği açarken kitap okuma alışkanlığımız geri gelmesi ve benim gibi kitap seven kişilerle kitaplar hakkında konuşmak ve kitap tavsiyeleri almaktı. Bunu şu ana kadar çok güzel şekilde ilerletiyoruz. Sizden ricam şu; Lütfen okuduğunuz kitabı spolier vermeden sayfada kısaca özetlemeniz. Merak ettiğimiz kitapları bu sayede listemize ekleyebiliriz ve fikir sahibi oluruz. Bu konuda hassas davranmanızı rica ediyorum
@JES
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Kuzu 1 sayfa daha okusan düz 2bin olurdu
Tamam canım benim. Sen iyi ol yeter kiCanimcim 2 hafta kadar daha beni yok sayin, sonra bomba gibi gelecegimmm. Şuan cok yogun ve karisigm
İyiyim çok şükürTamam canım benim. Sen iyi ol yeter ki
Beyazlı Kadın
Kitap duygusal gerilim romanı olarak tanımlanıyor. İlk gotik tarzda yazılmış bir roman. İngiltere'nin Victoria dönemine ait tarihte sınıflar arası farklılıklar polisiye bir olay üzerinden anlatılıyor. Heyecanlı ve olaylar akıcı. Birde kitap farklı karakterler üzerinden olayları devam ettirip anlatılıyor. Bu kısmı da çok hoşuma gitti.
Şah ve Sultan
Çok sevdim. İskender Pala'nın dilini seviyorum. Yavuz'un ve şah İsmail'in davası keşke hep kağıt üzerinden olsaydı dedim. Canım Bihruze. Canım Gulizar Begüm.. Tavsiye edeceğim bir kitap.
Satranç
Yalnızlığın belli bir müddetten sonra yakıcı özelliğiyle yüzleşen bir adamın tesadüf eseri bir kitaba sahip olması ve kitabın konusunun satranç olmasıyla bir satranç dehasina dönüşen adamın hikayesi. Kısa bir kitap. Arada kafayı nadasa aldığınız zaman yine de boş kalmamak için dinlenme babında okunacak bir soluk alma kitabi diyebilirim.
Şizofren
Jan adlı karakterin 23 sene önce kardeşi ansızın kaybolunca üstüne babası kaza sonucu ölünce ruhsal sıkıntılara girmesini yıllar sonra yaşadığı yere dönüp olayları irdelemesini anlatıyor. Heyecanlı ve bir çırpıda okunacak bir kitap. Zira ben gece başlayıp diğer günün akşamı bitirmiştim. Tavsiye ederim.
Fobi
Sarah adlı karakterin bir akşam evine giren kişi kocası gibi davranan bir yabancıdır.Bu yabancı hastalıklı bir psikopat gibi görünüyordur fakat asıl amacı Sarah'ya korkularıyla yüzleşmesini sağlamaktır.
Wolf Dorn ile yeğenim sayesinde psikiyatrist kitabıyla tanıştım. Bu iki kitap yine sürükleyici fakat bir Psikiyatrist gibi tat vermedi nedense.
Yakıcı sır
Küçük bir erkek çocuğunun yaşadıklarını anlatıyor. Bir baronla annesi arasındaki kaçamak ilişkinin anlamsızlığı zaman zaman eğlendirirken zaman zaman da ileriki hayatının ilişki yönünün temelini oluşturuyor. Garipsedigim ve sorgulatan bir kitapti.
Çocuklara ve Büyüklere Masallar
Üstün Dökmen'i takip ederim. Programlarını izlerim. Bu kitabını kızım için almıştım. Bazı yerleri çok çocukça bazı yerleri çok olgunca buldum. Gerçekten adı üstünde bir kitap. Her masal sonunda birkaç soru soruluyor. Hoş bir kitapti.
İşte yorum yapınca böyle listelere ekleniyor kitaplarGotik tarz kitap da mı oluyormuş yaavalla bi yaşıma daha girdim.. gotikin her türüne bayılırım bakınız avatarım
kitaplar çok güzel görünüyor bazılarını listeme ekledim. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?