Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de araştırdım gotik edebiyat türü ciddi manada ilgi çekici. Hatta birkaç kitabı listeme almıştım ben de şu siteden Gotik Edebiyat Klasikleri
Rica ederim

Egoist Beyin ve Kilo

Bir psikolog tarafından yazılmış, içeriği kilo yönetimi gibi gözüken ama aslında stres yönetimi olan bir kitap. Beynimizin diğer organlarımızı yönetmek için nasıl kandırdığını anlatıyor ve kilo almanın veya vermenin temelinde az-çok yemek değil stres olduğundan bahsediyor. Stresle baş etme yöntemlerine de yer vermiş. Cok akıcı bir kitap elimden bırakamadım ve çok değişik şeyler öğrendim.

Bu seriyi almak istemiştim. Ama hiç okumadığım bir yazar diye başka kitabını aldım. İmkansızın şarkısı. Onunla başlayıp belki bunlarıda okurum. Yorumunu bekliyorum.

Bu seriyi almak istemiştim. Ama hiç okumadığım bir yazar diye başka kitabını aldım. İmkansızın şarkısı. Onunla başlayıp belki bunlarıda okurum. Yorumunu bekliyorum.

çok güzel kesinlikle tavsiye ederim:)
bu bitince ben de diğer kitaplarını alcam inşallah:)

Yaa yasadigim sehrin guzelliklerini görmek beni cok mutlu etti sabah sabahgunaydinyaklasik bir bucuk senedir burdayim ama burdaki resimlerden sadece 2 tanesine gidebildim korona sagolsun
Bu arada monte kristo kontunda 140,refet kitabindada 22. Sayfadayim.bol bol okumali bi gun olsun herkese

Bende iki hafta esnek calisicam cok mutluyumhaftada bir kez nobete gidip mesaimi tamamliycam. Diger gunler benim

ben geçen hafta esnek çalışmıştım. bu haftada bı arkadaşın izni denk gelmiyomus o yüzden kabul ettim.

iyi oldu benim için de:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…