- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.227
- 598
Çok kitap okudu bebecikler de sandı ki hayat kitaplar kadar güzel acele etmeye başladılarevet ikizO yüzden erken gelmeye çalışıyor bebişler
Tedavi sebebiyle morali çok yoktu, forumda çok şey okuyorum kafam karışıyor demişti. Belki o yüzden gelmiyordurHaber var mı ilk seninle konuşmuştu sanki
Pazardan beri girmemişHaber var mı ilk seninle konuşmuştu sanki
Tedavi sebebiyle morali çok yoktu, forumda çok şey okuyorum kafam karışıyor demişti. Belki o yüzden gelmiyordur
Evet o süreç onun moralini bozmuştu. İnşallah iyi hisseder kendini de gelirPazardan beri girmemiş
Perşembe konuşmuşuz biz baktım şimdi de en son düzelmişti moraliEvet o süreç onun moralini bozmuştu. İnşallah iyi hisseder kendini de gelir
Biz de cumartesi konuşmuşuz. Evet morali iyiydi aslında. Stres olmamak içindir inşallah gelmeyişiPerşembe konuşmuşuz biz baktım şimdi de en son düzelmişti morali
Herkes Eleadora'yı örnek alsın. Al kızım bu da madalyanBozkır - Anton Çehov ! C Calcifer
Bir yolculuk hikayesi.
Dayısı ve bir papaz ile hem ticaret hemde eğitimi için çıkılan yolda, ana karakter olan küçük Yegoruşka' nın gözünden bozkırı anlatıyor.
Yolculuğu ve aslında hikayeyi anlamlı kılan Yegoruşka'nın gözü, uçsuz bucaksız bozkırda her bir nesneye ve canlıya bakışı, hissettikleri oldukça derin. Kısmen tanıdığı insanların, birbirinden farklı karakterlerin üzerinde yarattığı duygu değişimlerini okuyucuya hissettirerek yaşıyor.
Hikaye ve bende bıraktığı izlenim çok güzeldi, fakat buram buram betimleme akıyor. Okurken yorulduğum yerler oldu, tabi betimleme sevenler için durum farklı olacaktır.
GünaydınESKİŞEHİR
Tarihi Odunpazarı Evleri, Porsuk Çayı, Kurşunlu Camii ve Külliyesi, Han Antik Kenti
Eki Görüntüle 2862526
Eki Görüntüle 2862527
Eki Görüntüle 2862528
Eki Görüntüle 2862529
Eskişehir'den herkese günaydın,
Bildirimler tamam mı? Listeleri hazırlıyorum
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Ortaokuldan beri madalya almıyordum iyi olduHerkes Eleadora'yı örnek alsın. Al kızım bu da madalyan
Olsun canım böyle böyle hızlanacağız beraber
Acaba ailesinin yanına mı gitti. Kafası dağılsın diyeBiz de cumartesi konuşmuşuz. Evet morali iyiydi aslında. Stres olmamak içindir inşallah gelmeyişi
Günaydın bebeklerESKİŞEHİR
Tarihi Odunpazarı Evleri, Porsuk Çayı, Kurşunlu Camii ve Külliyesi, Han Antik Kenti
Eki Görüntüle 2862526
Eki Görüntüle 2862527
Eki Görüntüle 2862528
Eki Görüntüle 2862529
Eskişehir'den herkese günaydın,
Bildirimler tamam mı? Listeleri hazırlıyorum
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Temmuzdan sonra ayda bir kitap okuyabilirsem şükredecem Haziran'da da rahat rahat okuyayım nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?