Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hu huuu kizlarrr kpss yds derken kitap okuyamamanin verdigi aciyla sizleri uzaktan takip ediyordum. Dun atandim haberini aldim cok şükür artik ben de sizlere katilip doya doya kitap okumak istiyorumm bana da yer var mii
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun gözünüz aydın

Hu huuu kizlarrr kpss yds derken kitap okuyamamanin verdigi aciyla sizleri uzaktan takip ediyordum. Dun atandim haberini aldim cok şükür artik ben de sizlere katilip doya doya kitap okumak istiyorumm bana da yer var mii
Ooo hoşgeldin canım

Gözünüz aydın diyelim o zaman hayırlı olsun, hoş geldiniz
Tesekkur ederim hosbuldum
Yaaa tebrik ederim sizi. darısı diğer atanma bekleyenlere inşallah. Kızlar kenara kayın arkadaş geldi
Sagolun amin insallah Allah isteyen cabalayan herkese nasip etsin Yeri biraz fazla acin malum kilo da var
Tesekkurler
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun gözünüz aydın
Tesekkurler
Ooo hoşgeldin canım
Hosbuldum canimm bu grupta da beraber olmak nasip olacakmis demekki

Hoş geldin canım hayırlı olsun inşallah

Hangi yayın evi? Ben hiç korsan ile karşılaşmadım.
e yayınları canım, ben de karşılaşmadım ama baya kötü yani anlamadım Kapak deforme olmuş bu kötü paketten ama iç kağıt ve baskı kalitesi bariz korsan kitap gibi Yarın bi dr'da kitaba bakcam yayın evi kaynaklı mı sorun diye.

Var canım ama bandrollü korsan da almışlığım var lisedeyken:)
Bu arada şibumi mükemmel bir tercih en sevdiğim kitaplardan. E yayınları dışında baskısı yok zaten. Birde uzun zamandır piyasadada yoktu çıkmasına sevindim. Benim kitabımı okumak için biri aldı geri getirmedi kimde onu da hatırlamıyorum. Stoka düşmesini çoook uzun zamandır bekliyorum

Bak bakalım yayın evi ile alakalı gibi geldi bana.

Benim de uzun zamandır listemdeydi gelir gelmez başlamak istedim:) Korsan mı değil mi diye kurcalarken başladım bile
öff bu kitapları alıp vermeyenlerden bıktık artık en güzeli hiç vermemek

Kızlar sizce Bkm'den alınan kitabın korsan olma ihtimali var mı
Şibumi almıştım o geldi de baskısı kağıdı çok kalitesiz

pazartesi günü bı arkadaşım BKM gibi siteden ucuza kitap satan yerlerin orjinal kitap bakmadığını korsan olduğunu söylemişti

hayırlı olsun hoşgeldin:) darısı emek verip bekleyen arkadaşlara inşallah

1Q84 üçüncü cilt bitti.
böylece seriyi bitirmiş oldum:)

kitap aomame isimli bı kadinla, tengo isimli bı adamın hikâyesini anlatıyo.

aomame ve tengo ilkokul da iki sene beraber okumuşlar. ikisi de farklı nedenlerle yalnız insanlar.
birbirlerini en son görmelerinin üzerinden 20 yıl geçmiş haliyle başlıyo hikaye. 1984 yılında :)

çok iyi bı kitaptı çok beğenerek okudum. aklımda soru işaretleri kalan yerler de vardı. ben sembolleri, göndermeleri anlamamış da olabilirim tabi.
yazar kitabı öyle kurgulamis, öyle önümüze sermiş ki hiç kopukluk olmadan karmakarışık bı hikayeyi derli toplu tamamlayabiliyo insan.

kadınla adama verilen roller de hoştu cinsiyetçi hiç bi kalıp yoktu. bu da kitabı okurken yazara ayrıca saygı duymami sağladı:)

son olarak bence kitap bı 100 sayfa daha gidermiş kızlar. sonu çok alelacele gibi geldi bana:)

okumak isteyenler hiç beklemesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…