Hoş geldiniz. Hayırlı olsun gözünüz aydınHu huuu kizlarrr kpss yds derken kitap okuyamamanin verdigi aciyla sizleri uzaktan takip ediyordum. Dun atandim haberini aldim cok şükürartik ben de sizlere katilip doya doya kitap okumak istiyorumm bana da yer var mii
Ooo hoşgeldin canımHu huuu kizlarrr kpss yds derken kitap okuyamamanin verdigi aciyla sizleri uzaktan takip ediyordum. Dun atandim haberini aldim cok şükürartik ben de sizlere katilip doya doya kitap okumak istiyorumm bana da yer var mii
Tesekkur ederim hosbuldumGözünüz aydın diyelim o zaman hayırlı olsun, hoş geldiniz
Sagolun amin insallah Allah isteyen cabalayan herkese nasip etsinYaaa tebrik ederim sizi. darısı diğer atanma bekleyenlere inşallah. Kızlar kenara kayın arkadaş geldi
TesekkurlerTebrik ederim
TesekkurlerHoş geldiniz. Hayırlı olsun gözünüz aydın
Hosbuldum canimmOoo hoşgeldin canım
Hoş geldin canım hayırlı olsun inşallahHu huuu kizlarrr kpss yds derken kitap okuyamamanin verdigi aciyla sizleri uzaktan takip ediyordum. Dun atandim haberini aldim cok şükürartik ben de sizlere katilip doya doya kitap okumak istiyorumm bana da yer var mii
Hangi yayın evi? Ben hiç korsan ile karşılaşmadım.Kızlar sizce Bkm'den alınan kitabın korsan olma ihtimali var mı
Şibumi almıştım o geldi de baskısı kağıdı çok kalitesiz
Bandrol var mıKızlar sizce Bkm'den alınan kitabın korsan olma ihtimali var mı
e yayınları canım, ben de karşılaşmadım ama baya kötü yani anlamadımHangi yayın evi? Ben hiç korsan ile karşılaşmadım.
Var canım ama bandrollü korsan da almışlığım var lisedeyken:)Bandrol var mı
Bu arada şibumi mükemmel bir tercihVar canım ama bandrollü korsan da almışlığım var lisedeyken:)
Bak bakalım yayın evi ile alakalı gibi geldi bana.e yayınları canım, ben de karşılaşmadım ama baya kötü yani anlamadımKapak deforme olmuş bu kötü paketten ama iç kağıt ve baskı kalitesi bariz korsan kitap gibi Yarın bi dr'da kitaba bakcam yayın evi kaynaklı mı sorun diye.
Benim de uzun zamandır listemdeydi gelir gelmez başlamak istedim:) Korsan mı değil mi diye kurcalarken başladım bileBu arada şibumi mükemmel bir tercihen sevdiğim kitaplardan. E yayınları dışında baskısı yok zaten. Birde uzun zamandır piyasadada yoktu çıkmasına sevindim. Benim kitabımı okumak için biri aldı geri getirmedi kimde onu da hatırlamıyorum. Stoka düşmesini çoook uzun zamandır bekliyorum
Yarın bakacağım canım gitmişken bişiler de alırım :) Özledim rafları kurcalamayıBak bakalım yayın evi ile alakalı gibi geldi bana.
Benim yerime de dokunYarın bakacağım canım gitmişken bişiler de alırım :) Özledim rafları kurcalamayı
Kızlar sizce Bkm'den alınan kitabın korsan olma ihtimali var mı
Hu huuu kizlarrr kpss yds derken kitap okuyamamanin verdigi aciyla sizleri uzaktan takip ediyordum. Dun atandim haberini aldim cok şükürartik ben de sizlere katilip doya doya kitap okumak istiyorumm bana da yer var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?