- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Hiç bi yere gidemezsiniz
Ben okumadım kiDemir ökçe saati geldi ve çattı. Kimler online
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@80lerden60lara
@Seridina
Erken atilmis okul hayatinabenimki iki yaş dolmadan başladı:) şu an 3.5 yaşında. aynı yere devam ediyo.
bence çok güzel 24 72 :) ama oğlundan hiç ayrilmadiysan alışana kadar birazcık zor gelebilir:)
bu dönem baslatirsin kafana göre bı yer bulursan:) çok rahatlıyolar okula gidince. hiç aklın kalmasın
Ya gerçekten guzel ben dogma buyume ankaraliyim. Istanbula gelin gittim diyarbakira tayinimiz cikti pek hos duygularla gelmedim ama suan 4 yil bitti 4 yil kalabilmek icin dilekce bile verdikBu daha güzel olmuşDiyarbakır güzel şehirmiş bi gidemedik çok uzak da sayılmaz bize
Zamanım kıymetli,beğenmedim napıyım
Biz de okumadıkBen okumadım ki
Yok kız biz sabote etmeyiz.Life light @Seridina erteleyelim mi ?
Bu cevabı kabul etmiyorumyav bacım okumadımin neyini kodlayim sanaokumadim diyorum
Ben de Elazığ'dayımErken atilmis okul hayatinacalisan annesi var sanirim
Evet hic ayrilmadik. Ozellikle gece birakmis olma fikri üzücü ama hep ona daha iyi bir gelecek icin cabaladim yine onun icin gidecegim ise. Okula da cok hevesli ikimiz de cabuk adapte oluruz sanirim.
Ya gerçekten guzel ben dogma buyume ankaraliyim. Istanbula gelin gittim diyarbakira tayinimiz cikti pek hos duygularla gelmedim ama suan 4 yil bitti 4 yil kalabilmek icin dilekce bile verdikartik sen tahmin et. Gel her zman beklerim ben kapim acik gezdirir tozdururum
Benim için farketmez. Size uyarımLife light @Seridina erteleyelim mi ?
Komsu sehirler toplanmis buraya deseneBen de Elazığ'dayım
C Capanin Gururu Teyom bitirsin ondan sonra konuşalımLife light @Seridina erteleyelim mi ?
Erken atilmis okul hayatinacalisan annesi var sanirim
Evet hic ayrilmadik. Ozellikle gece birakmis olma fikri üzücü ama hep ona daha iyi bir gelecek icin cabaladim yine onun icin gidecegim ise. Okula da cok hevesli ikimiz de cabuk adapte oluruz sanirim.
Ya gerçekten guzel ben dogma buyume ankaraliyim. Istanbula gelin gittim diyarbakira tayinimiz cikti pek hos duygularla gelmedim ama suan 4 yil bitti 4 yil kalabilmek icin dilekce bile verdikartik sen tahmin et. Gel her zman beklerim ben kapim acik gezdirir tozdururum
Allah razı olsun canım inşallah bir gün nasip olur şu pandemi bitse de rahat rahat gezip tozabilsek artıkErken atilmis okul hayatinacalisan annesi var sanirim
Sessizce köşemizde bekleyelim bariBiz de okumadık
Ben sevdim kitabı bitirmek istiyorum. Hatta 2 gündür gizli gizli okudum yetişeyim diye
Bende çok severek okudumBen sevdim kitabı bitirmek istiyorum. Hatta 2 gündür gizli gizli okudum yetişeyim diyeyetişemedim
Ben adapte olamadım. Aklım başka yerde. Muhabbette güzel bu akşam muhabbete devam edelim benceYok kız biz sabote etmeyiz.
Tamam canım. Yeni arkadaşa beni tanıt başganımBen adapte olamadım. Aklım başka yerde. Muhabbette güzel bu akşam muhabbete devam edelim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?