Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş geldin canım hayırlı olsun inşallah
Hosbuldum canim insallah sagolasin
Kızlar sizce Bkm'den alınan kitabın korsan olma ihtimali var mı
Şibumi almıştım o geldi de baskısı kağıdı çok kalitesiz
Ben kitapyurdundan aliyorum bkmde de kitaplar baya uygundu sepete attim kararsiz kaldim. Korsan mi degil mi netlesince bize de haber ver canim
hayırlı olsun hoşgeldin:) darısı emek verip bekleyen arkadaşlara inşallah
Sagol canim amiiinnn cok sancılı bir surec hele bi de cocugun varken isteyen emek eden herkese nasip olsun insallah

Kizlar ben de dun ulviye alpay in sarap kadin isimli kitabina basladim.
Ortak okumalara da katilmayi istiyorum suan siparis ettiğim kitapları bitiremedim bi dahaki siparisimde muhakkak temin ederim. Herkese bol okumali bi aksam dilerim

helal olsun çocukla mi atandın
özel değilse meslek nedir acaba:)

helal olsun çocukla mi atandın
özel değilse meslek nedir acaba:)
Evet 2016 dogumlu yerinde duramayan bir erkek evlatla atandim
Mutercim tercumanim bizim atamamiz pek yapilmiyor malesef. Icisleri bakanligi 112 kontrol merkezine memur olarak atandim canim.

Evet 2016 dogumlu yerinde duramayan bir erkek evlatla atandim
Mutercim tercumanim bizim atamamiz pek yapilmiyor malesef. Icisleri bakanligi 112 kontrol merkezine memur olarak atandim canim.

benim oğlum da 2017 li:)
maşallah çok iyi atanmışsin rahat bı yer olsun da boşver gerisini:)
oğlan gidiyo mu kreş anaokulu falan:)

benim oğlum da 2017 li:)
maşallah çok iyi atanmışsin rahat bı yer olsun da boşver gerisini:)
oğlan gidiyo mu kreş anaokulu falan:)
24 saat calisip 72 saat istirahat sekilde calisacagiz 8-5 e gore daha avantajli geldi bana ama yasayip gorecegiz insallah
Allah bagislasin kuzunu okul tecrubesi hic olmadi bizimkinin bu sene niyetlendik yarim gun krese gitsin diye pandemi olunca vazgectik. Simdi anaokuluna yazdiracagiz artik kres yasi gecti. Senin oglun?

Erzurum’a atandıysan beklerim canım
Tesekkur ederim canimm
Esim polis memuru sark gorevindeyiz diyarbakirda sukur bulundugum ile atandim. Duzenimi bozmama da gerek kalmadi

benimki iki yaş dolmadan başladı:) şu an 3.5 yaşında. aynı yere devam ediyo.

bence çok güzel 24 72 :) ama oğlundan hiç ayrilmadiysan alışana kadar birazcık zor gelebilir:)

bu dönem baslatirsin kafana göre bı yer bulursan:) çok rahatlıyolar okula gidince. hiç aklın kalmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…