Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E Elif2780 burası canım ilk sayfadan kuralları ve işleyişi öğrenebilirsin:) kafana bişey takılırsa sor:)
kitap topigimize hoşgeldin
Teşekkür ederim canım:) burası tekrar okumama vesile olur inşallah:) evde yoksa okuyamıyorum

İyi akşamlar hanımlar. Bugün Müthiş psikoloji - Hayır Diyebilme Sanatı - Sınırların Kadar Özgürsün kitabını 97 sayfa okuyarak kitabı bitirdim. Kitap toplam 173 sayfadır.
Bu kitap çok güzeldi. Eğer sizlerde çevrenizdekilere " hayır "diyebilmekte zorlanıyorsanız okumalısınız. İnsanlara "hayır" demek bir kabalık değil ; kendinize saygınızı , değer vermenizi gösterir. Diye bahsediyor. Herkese iyi okumalar.

Fatma aliye den refet kitabim bitti.cok guzel bi kitapti. Refetin hayatini anlatiyordu.cok cileli bir hayatin sonunda cok istedigi öğretmenlik mesleğini eline alan bir genc kizin hikayesi.kitabin son cumlesini paylaşmak istiyorum.
"Vazifelerimizi guzel yaparsak, vatanin evlatlarini iyi egitirsek kazandigimiz para helal olacagindan bizi de Cenabihak rahatça yasatir." C Calcifer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…