Detaylı ultrason medipol çamlıcaya gittim, 9250 tl, kadıköy bağdat caddesinde zeki şahinoğlu da çok övdüler 5 bin küsürdü
Bende emzik avent gece parlayan aldım, biberon da aynı avent alıcam ama biberon için 0 damla resmi olan biberon ucu var anne göğsünden daha az akıttığı için meme reddi olmuyormuş onu ayrıdan alıcam
Şeker yüklemesi dün sabah yaptırdım 75lik, sabah kan vermeden 8 saat aç susuz olarak gel dediler, toplam 3 kere kan verdim, ilk kanı sabah 7.53’te verdim o an şekerime de baktılar parmaktan, kanı verdikten sonra bana içeceği verdiler 15 dk içinde bitir dediler, içeceği 8.15 gibi bitirdim 12 dk falan sürdü içmesi, ikinci kanı içecek bittikten sonra 1 saat sonra alıyorlarmış, 9.15’te 2. Kanı verdim, daha sonra 3. Kanı 10.15te verdim, eğer çok susarsam yudum yudum su içebileceğimi söylediler içecek içince bir süre ayağa kalkmadan oturmamı söylediler, diğer kanları verince de dışarı çıkıp hava al miden bulanmasın diye söylediler ama bulantı olmadı, kusarsan söyle test iptal oluyor dediler, şeker çıkmadı neyseki sonuç olarak, içecek de böyle baklava yerken boğaz yanar bazen onun aşırı yoğun olması gibi sadece boğazı yakıyordu onun dışında kötü gelmedi
Benim de günlerdir belim ağrıyor ayakta falan fazla duramıyorum normal herhalde, özellikle yemek yiyince iyice ağrım artıyo