Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben tabloya dahil değilim ama yinede yazacağım. ortak okumaya katılabilirim.

1984
çingene gelin
tayga sendromu
keşfetmenin coşkusu
kayıp tanrılar ülkesi
balıkçı ve oğlu
oblomov

C Calcifer Hepsini eklemedim,listem uzun

Atsız-Bozkurtlar Diriliyor
Atsız-Bozkurtların ölümü
İhsan Oktay Anar- Puslu Kıtalar Atlası
İskender Pala- Abum Rabum
Yavuz Bahadıroğlu- Çaka Bey
Amin Maalouf- Semerkant
Tess Gerritsen-Gece Yarısından Sonra
Aldous Huxley- Cesur Yeni Dünya
Peyami Safa- Matmazel Noraliya'nın Koltuğu
Harper Lee- Bülbülü Öldürmek
Tolstoy- İnsan Ne ile Yaşar
George Orwel- 1984
Tarık Buğra-Osmancık
Khaled Hosseini- Bin Muhteşem Güneş

Kitap dokununca yüreğe bitti
Yazarı Ali uçar 5-6 yıl önce İzmir'de kitap okurken fotoğrafı çekilip sosyal medyada hakarete uğrayan biri. Olayı hakareti yazmak istemiyorum . Sıcak bir kitap akıcı insanı yormuyor hafif. Okuması kolay yani ağır kitaplarla birlikte okunabilecek bir kitap. Cihan karakterinin kendisini bulma ve olma yolculuğu anlatılıyor. Elbette bu yolda karşılaştığı insanların ona katkıları başına gelen o kadar olumsuz şeye rağmen vazgecmeyip çalışmaya devam etmesi. Kitap 176 sayfa akıp gidiyor size de keyifli okumalar dilerim

Ben şimdi daha önce öfke eğitimi aldığım psikologdan online randevu aldım. Durumu anlattım onluk bir durumsa randevu değilse yönlendirme istedim. Tamam dedi asistan. Görüşüp döndü. Haftaya görüşeceğim. Ben gece teröründen korkuyorum. O değilde nedir napmalıyım bilmek istiyorum. Bilinçsizce yanlış davranıp çocuğuma zarar vermek istemiyorum. Şnşallah faydalı bit görüşme olur. Duruma göre paylaşırım seninle. Bizim düzenimiz aynı yani son günlerde farklı hiç bir durum yok. Gündüz mutluyuz huzurluyuz. Sadece dikkatimi çeken parkta çocuklar ingilizce konuşuyor. Benimki konuşamadığı için gelip soruyor. Öğrenmeye çalışıyor. Anne do yu vont be demek diyor dün. Tek farklılık bu bununda öyle çığlık attıracak bir sorun olma ihtimali olacağını hesap edemiyorum.

Aaa niye ya ben cok hevesli almistim kitabi halbulki
Yer yer sıkıcı oluyor, - özellikle Levin’in bitmek bilmeyen tarla işleri - yine de genel olarak çok akıcı bir kitap. Ben okurken çok keyif aldım, gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz :’)

ben tabloya dahil değilim ama yinede yazacağım. ortak okumaya katılabilirim.

1984
çingene gelin
tayga sendromu
keşfetmenin coşkusu
kayıp tanrılar ülkesi
balıkçı ve oğlu
oblomov
Kızdım Etikette varsın ama olmasan bile söz hakkın tabi ki var şekerim

Nego da 1984 okuyor. Ben okudum onu. Distopya tarzındaki en iyi kitaplardan biri bence

Annemi endoskopiye aldılar. Duanıza talibim. Kızım da hastalandı. Serum vs. Salgın varmış tifo. Aman dikkat edin. Sonuç bekliyoruz şimdi.
Dun alinttilamisim yazmaya firsat olmamis. Cok gecmis olsun anneniz icin guzel sonuclar alirsiniz insallah.kuzunuz bugun nasil
Masallah canim cok hızlısın
Kitap güzel sadece uzun iyi okumalar canım

Yer yer sıkıcı oluyor, - özellikle Levin’in bitmek bilmeyen tarla işleri - yine de genel olarak çok akıcı bir kitap. Ben okurken çok keyif aldım, gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz :’)

Kitabın sonunda bir aydınlanma yaşar gibi olacaksın
Cevaplara bakiyorumbi onyargi geliyor gidiyor karistirdiniz kafami

Dun alinttilamisim yazmaya firsat olmamis. Cok gecmis olsun anneniz icin guzel sonuclar alirsiniz insallah.kuzunuz bugun nasil

Masallah canim cok hızlısın

Cevaplara bakiyorumbi onyargi geliyor gidiyor karistirdiniz kafami
Bana sorarsan ben çok keyifle okudum. yer yer sıkıldığım yerler oldu ama genel itibariyle sevdim. Hatta kitabı sadece akşamları okuduğum halde 9 günde okudum

Bana sorarsan ben çok keyifle okudum. yer yer sıkıldığım yerler oldu ama genel itibariyle sevdim. Hatta kitabı sadece akşamları okuduğum halde 9 günde okudum
Masallah canim elimdeki kitap bitsin hemen baslayacagim insallah iyice merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…