- 18 Haziran 2015
- 4.587
- 45.857
- 708
ben tabloya dahil değilim ama yinede yazacağım. ortak okumaya katılabilirim.Kızlar diyorum ki Temmuz ve Ağustos ayı ortak okumalarını belirleyelim. Listenizde okunmayı bekleyen kitapları yazarsanız bana yardımcı olmuş olursunuz
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@Elif2780
@leblebici
@Namaria
yesilimtrak
@bnnu
@gereksizkontes
Günaydın hayırlı sabahlar bereketli günler diliyorum herkeseCennet Cehennem Vadileri, Zap Vadisi, Seyit Gölü, Ore Şelalesi, Meydan Medresesi, Dev Evleri (Dirheler), Merga Bütan Kayak Merkezi
Eki Görüntüle 2868193
Eki Görüntüle 2868194
Eki Görüntüle 2868197
Eki Görüntüle 2868199
Eki Görüntüle 2868200
Eki Görüntüle 2868201
Eki Görüntüle 2868202
Hakkâri,'den herkese Günaydın, Hayırlı Cumalar
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@Elif2780
@leblebici
@Namaria
yesilimtrak
@bnnu
@gereksizkontes
Kitap güzel sadece uzunAaa niye ya ben cok hevesli almistim kitabi halbulki
Bizi gıcık etmek için sevdiğini itiraf etmişti en sonAhh Anna Ahhh
C Capanin Gururu Teyom çok sever Levin'i
Ben şimdi daha önce öfke eğitimi aldığım psikologdan online randevu aldım. Durumu anlattım onluk bir durumsa randevu değilse yönlendirme istedim. Tamam dedi asistan. Görüşüp döndü. Haftaya görüşeceğim. Ben gece teröründen korkuyorum. O değilde nedir napmalıyım bilmek istiyorum. Bilinçsizce yanlış davranıp çocuğuma zarar vermek istemiyorum. Şnşallah faydalı bit görüşme olur. Duruma göre paylaşırım seninle. Bizim düzenimiz aynı yani son günlerde farklı hiç bir durum yok. Gündüz mutluyuz huzurluyuz. Sadece dikkatimi çeken parkta çocuklar ingilizce konuşuyor. Benimki konuşamadığı için gelip soruyor. Öğrenmeye çalışıyor. Anne do yu vont be demek diyor dün. Tek farklılık bu bununda öyle çığlık attıracak bir sorun olma ihtimali olacağını hesap edemiyorum.Teşekkür ederim
Bizde de genelde dışarı çıktığında, günlük rutinin dışına çıktığında oluyordu. İnşallah düzelir sizin de
bas bas bağırıp kendini ordan oraya atıyor. Uyanık gibi değil, uykuda da değil bir tuhaf durumdu
Yer yer sıkıcı oluyor, - özellikle Levin’in bitmek bilmeyen tarla işleri - yine de genel olarak çok akıcı bir kitap. Ben okurken çok keyif aldım, gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz :’)Aaa niye ya ben cok hevesli almistim kitabi halbulki
gideri var diyorsunBu iyiydi ya diğerleri çok kötüydü. Bunu yıkasan paklasan güzelleşir
Kızdımben tabloya dahil değilim ama yinede yazacağım. ortak okumaya katılabilirim.
1984
çingene gelin
tayga sendromu
keşfetmenin coşkusu
kayıp tanrılar ülkesi
balıkçı ve oğlu
oblomov
bu arada stefan zweig bir yüreğin ölümü sabah trende bitti. anladım ki cep kitaplarını ciddiye alamıyorum
akşam eve dönüş yolunda 1984'e başlıyorum. benim için sürpriz olacak çünkü hakkında birşey bildiğim söylenemez.
Kitabın sonunda bir aydınlanma yaşar gibi olacaksınAaa niye ya ben cok hevesli almistim kitabi halbulki
Dun alinttilamisim yazmaya firsat olmamis. Cok gecmis olsun anneniz icin guzel sonuclar alirsiniz insallah.kuzunuz bugun nasilAnnemi endoskopiye aldılar. Duanıza talibim. Kızım da hastalandı. Serum vs. Salgın varmış tifo. Aman dikkat edin. Sonuç bekliyoruz şimdi.
Masallah canim cok hızlısınOn küçük zenci bitti
Mini bir yorum da ekliyim spoiler vermeden.
Agatha Christie nin okuduğum ilk kitabiydi karakterleri tanirken ilgi uyandirdi ama asil olaylar basladiktan sonra heyecanla ne senaryolar kurdumhele sonlara dogru heyecan doruktaydi cok cok akici diger kitaplarini da aralara serpistirecegim inşallah
Kitap güzel sadece uzuniyi okumalar canım
Yer yer sıkıcı oluyor, - özellikle Levin’in bitmek bilmeyen tarla işleri - yine de genel olarak çok akıcı bir kitap. Ben okurken çok keyif aldım, gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz :’)
Cevaplara bakiyorumbi onyargi geliyor gidiyor karistirdiniz kafamiKitabın sonunda bir aydınlanma yaşar gibi olacaksın
Bana sorarsan ben çok keyifle okudum. yer yer sıkıldığım yerler oldu ama genel itibariyle sevdim. Hatta kitabı sadece akşamları okuduğum halde 9 günde okudumDun alinttilamisim yazmaya firsat olmamis. Cok gecmis olsun anneniz icin guzel sonuclar alirsiniz insallah.kuzunuz bugun nasil
Masallah canim cok hızlısın
Cevaplara bakiyorumbi onyargi geliyor gidiyor karistirdiniz kafami
Masallah canim elimdeki kitap bitsin hemen baslayacagim insallah iyice merak ettimBana sorarsan ben çok keyifle okudum. yer yer sıkıldığım yerler oldu ama genel itibariyle sevdim. Hatta kitabı sadece akşamları okuduğum halde 9 günde okudum
canımsın çok kalpKızdımEtikette varsın ama olmasan bile söz hakkın tabi ki var şekerim
Nego da 1984 okuyor. Ben okudum onu. Distopya tarzındaki en iyi kitaplardan biri bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?