• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Merhaba benim kızımda ds çift taraflı kist var. Perinatologs gittim ayrıntılı ultrasonda baktı tüm organlarında bir sıkıntı göremedi. İkili testin güzel gelmiş dedi eğer 30 a kadsr geçerse bi sıkıntı yok ama içini rahat ettirmek için fetal dna yap dedi. Amniyoswntezde 400 de 1 bebeği kaybetme durumu var dedi. Ama fetal yapmayı düşünmüyorum. Gececeğinw inanıyorum. 18 de gittim 20. Haftamda tekrar doktora gittim ve hala oradaydılsr kaybolmamışlardı. El ayak yapısına kadar heryerine baktı.
Merhaba, eğer sadece koroid pleksus kisti kaç adet oldugu önemsiz olarak gözlemlendiyse organlarda el ayak yapısında vs bi bulgu yok ise bu kistler bir hastalık bulgusu olmuyormuş ben de perinatolojiye gireceğim ve fetal sonucu bekliyorum daha. Allahım hepimize sağsalim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kızlar Selam,

Bugün 1. Doz boğmacalı tetanoz aşımı oldum, olanlar ağrı ateş vs oluyor mu bi bilgi verir misiniz? Hemşire rapor al istersen 3 gün ağrı hisseden de oluyor ama hiç ağrısı olmayanda oluyor dedi 🧐

Bu arada Detaylı Ultrason fiyatları aldım istanbuldaki doktorumun önerdiği ve benim merak ettiğim yerlerden.

İstanbul’daki arkadaşlarım size de bilgi olsun paylaşayım.

Prof Dr Recep Has- Nişantaşı - nakit 9000 taksit 9900 ( bu doktor çok öneriliyor tercih edeceğim sanırım bu doktor olacak )

Memorial - 11.500
Medipol Bağcılar - 12.500

Bende bi kaç yer daha önerdi ama onları aramadım sanırım Recep Has’ta randevu alacağım.
Kendisine giden var mı kızlar ? ☺️

Fetal DNA yaptıranlar hangi firmaya yaptırdınız memnun kaldınız mı firmanızdan acil dönüş yaparsanız çok sevinirim 🙏

Adınıza cok sevindim korkutmak istemem ama doktor bana kaybolsa da down olmıcak anlamına gelmiyor o yüzden amniyosentez önerebilir perinatoloji dedi sizde öyle bi süreç oldu mu inceleme diye merak ettim
Canım sizedemi down olabilir dediler acaba ? Bende aynı sorunla karşı karşıyayım ultrasonda bir bulgu yok ikili ve dörtlü sonuçlarım yüksek riskli geldi fetal DNA önerdi onu yaptıracağız inşallah sağlıkla gelirler 🙏

Bu arada Detaylı Ultrason fiyatları aldım istanbuldaki doktorumun önerdiği ve benim merak ettiğim yerlerden.

Prof Dr Recep Has- Nişantaşı - nakit 9000 taksit 9900 ( bu doktor çok öneriliyor tercih edeceğim sanırım bu doktor olacak )

Memorial - 11.500

Bende bi kaç yer daha önerdi ama onları aramadım sanırım Recep Has’ta randevu alacağım.

Memorial için özel sigorta geçiyor mu diye sordunuz mu? Bana geçerli dediler ama size ne dediler sorduysanız
Ben indirimli fiyatını merak ediyorum.
11.500 diyorlar ama ne kadar indirim oluyor acaba
Ben de bugün kontrolümde florya medical park fiyatını öğreneceğim

Kızlar Selam,

Bugün 1. Doz boğmacalı tetanoz aşımı oldum, olanlar ağrı ateş vs oluyor mu bi bilgi verir misiniz? Hemşire rapor al istersen 3 gün ağrı hisseden de oluyor ama hiç ağrısı olmayanda oluyor dedi 🧐
Ben de 20. Haftada yaptırmıştım tetanoz+boğmaca sadece kol ağrısı oldu iki gün o kadar başka bir yan etki bende olmadı.

Fetal DNA yaptıranlar hangi firmaya yaptırdınız memnun kaldınız mı firmanızdan acil dönüş yaparsanız çok sevinirim 🙏
Doktorum intergen ile anlaşmalı ben orda yaptırdım. Labaratuar Ankara’da kanı kargo ile gönderdik buna rağmen 1 hafta içinde sonuçları doktorumla paylaştılar. Memnun kaldım ben hiç bir sorun yaşamadım

Benim doktorum önermişti DNA lab diye bir yer Şişli de. İkili taramada risk yüksek çıktığı için yaptırmıştım o dönem yatarak geçirmek zorunda olduğum için evine gelip almışlardı kanı 12.500₺ vermiştik.

Merhaba Natera Panaromada yaptırdık 7-9 gün içinde sonucumuz geldi, biz çok memnun kaldık anne ve bebek kanını ayırarak yapıyorlar sanırım 15.500 e yaptırmıştık, hayırlı güzel haberler almanız dileği ile 🙏🏻

Canım sizedemi down olabilir dediler acaba ? Bende aynı sorunla karşı karşıyayım ultrasonda bir bulgu yok ikili ve dörtlü sonuçlarım yüksek riskli geldi fetal DNA önerdi onu yaptıracağız inşallah sağlıkla gelirler 🙏
Benim ikili düşük risk gelmişti kontrolde kafatasında kist görünce fetal istediler yüzde 2lik bi görünme olasılığı bu dedi. Bu bulgu tek başına sorun teşkil etmez ama bazen anomalilerin göstergesi olabilir dedi dondan şüpheleniliyo bu sebeple canım, Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Selam Kızlar,

Kan tahlili verdim şekeri yüksek çıkan var mı plesenta yapıyormuş, sınırda benim de şu an, ilaç mı kullandırıyorlar yükselirse?
Hemen ilac olmuyor demisti bana dahiliye önce beslenme düzeni değişikliği ile kontrol altina aliniyorsa ilac kullanilmiyor takip ediliyor demisti, aclik mi sinirda çıktı? Kac haftalik gebesiniz

Kızlar Selam,

Bende Pazartesi oldum canim tdap aşısı ,ayni gun aksamina burnum tikandi bogazim gidiklanmaya basladi ertesi gun kas ağrısı ve halsizlik oldu ve bugn iyiyim sadece burnum tikali bogazim kuru hala.
Ama soyle bir durum var esim gripti asidan onceki 4 gun bana bulasmamisti maske falan takti odalari ayirdik ben doktora saglam gittim yani o da asi grip gibi yapar grip bulaştı sanma demisti ama karsrsizim grip mi bulasti asi mi diye.
Kol agrisi kolu oynatmadikca olmadi

Memorial - 11.500

Merhaba, ben 12. haftada ve 17. haftada Recep Has’a gittim. 22. haftada tekrar gidicem. Hocaların hocası bir doktor. Amniyosentezimi de kendisi yaptı. Çok başarılı, gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz ☺️

İstanbulda veritas firmasına yaptırdım sonuçlar ispanyaya gitti 1 hafta içinde sonuç aldık. Eve hemşire gelip kan aldı, sonra dhl kargo barkod numarasını söylediler yurtdışında kan teslim edilene kadar takip ettim çok güvenilir, hızlı ve ilgiliydiler

Back
X