- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Transfer mi oldun canım ? İnşallahAllah razı olsun canım çok çok teşekkür ederimevet şu an benimle inşallah bırakmaz beni rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin kavuş bebişine
Evet canım öğleden önce transferim vardıTransfer mi oldun canım ? İnşallahAllahım inşallah
Hadi güzel haberler inşallahEvet canım öğleden önce transferim vardıteşekkür ederim
artık uzun süreli muaf listesindesinAllah razı olsun canım çok çok teşekkür ederimevet şu an benimle inşallah bırakmaz beni rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin kavuş bebişine
Dualarım seninle, inşallah seninle büyüyecek miniğinAllah razı olsun canım çok çok teşekkür ederimevet şu an benimle inşallah bırakmaz beni rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin kavuş bebişine
Çok geçmiş olsun uzun süre lens kullanmanın sonuçları sanırım bende de hipermetropi vardı operasyon geçirdim sorun çözüldü şimdi de astigmat beni rahatsız ediyo. İnşallah düşündüğünüz gibi olumsuz şeyler değildir.Bende miyop var zaten canim, yillardir lens kullaniyorum. Son donemde sag gozumde siyah bir nokta gormeye basladim. Ozellikle kitaba odaklaninca gozumun onune geliyor, dikkatimi dagitiyor. Doktora gittim, retina incelmesi var dedi. Bir de goz arkasi sivisinda bozulma varmis. Simdi tekrar kontrole gidecegim. Retina da yirtik olmasindan suphelendi, ciddi olabilecek bir durum. Kesinlikle ihmal etmemek gerek.
Ya ben akşam görmemiş bunu canım kusura bakmaEmpedokles'in dostları bitti
Kitabı çok sevdim, yazar ile ilk kez tanışmama rağmen beni hemen kazandı. Hiç zorlanmadan okudum, hatta kitap kendini okuttu desem yeridir. Keyfini süre süre okudum.Levaiz teşekkür ederim vesile olduğun için, ortak okuma olmasaydı yayımı yeni tarih olan bir kitabı bu kadar çabuk okumazdım doğrusu.
Bende de hipermetropi varHem miyop hem astigmantımGözlüksüz veya lenssiz rahat okuyamıyorum
Ne kusuru canımYa ben akşam görmemiş bunu canım kusura bakmaBeğenmene çok sevindim canım:)
Yazarın diğer kitaplarına da şans verebilirsin ben çok severim kendilerini
Amln canım çok sağolHadi güzel haberler inşallah
Ooo yırttım deseneartık uzun süreli muaf listesindesin
Sağol kuzucum çook teşekkür ederimDualarım seninle, inşallah seninle büyüyecek miniğin
Semerkant yazarın ilk okuduğum kitabıydı:) Beğeneceğine eminim diyebilirimNe kusuru canım
Semerkant var bende önce onu okumak istiyordum ama yetişmedi, bu ay onu da okurum inşallah :)
Amin Maalouf benim de sevdiğim yazarlardan Tanios Kayası ilk okuduğum kitabı cok etkilenmiştim baya oldu okuyalı gerçi :)Semerkant yazarın ilk okuduğum kitabıydı:) Beğeneceğine eminim diyebilirim
Başlayalım hadi.
Artık bende eminimSemerkant yazarın ilk okuduğum kitabıydı:) Beğeneceğine eminim diyebilirim
Okudum kiBaşlayalım hadi.
Kimler ortak okumaya katılıyor sayımızı bilelim
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
E Elif2780
bir civciv annesi
Namaria
yesilimtrak
bnnu
G gereksizkontes
Beraber okuruz inşallahAmin Maalouf benim de sevdiğim yazarlardan Tanios Kayası ilk okuduğum kitabı cok etkilenmiştim baya oldu okuyalı gerçi :)
Yüzüncü Ad da fena değildi Afrikalı Leo var elimde Semerkantı da okudum ama çok zaman oldu tekrar okuyabilirim :))
Amin teşekkür ederim. Doktor lensle alakali olmadigini, miyop hastalarda oldugunu soyledi. Ben de lensle alakali diye düşünmüştüm ama degilmis.Çok geçmiş olsun uzun süre lens kullanmanın sonuçları sanırım bende de hipermetropi vardı operasyon geçirdim sorun çözüldü şimdi de astigmat beni rahatsız ediyo. İnşallah düşündüğünüz gibi olumsuz şeyler değildir.
Başlayalım hadi.
Kimler ortak okumaya katılıyor sayımızı bilelim
Ortak okuma : Empedokles'in Dostları
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
E Elif2780
bir civciv annesi
Namaria
yesilimtrak
bnnu
G gereksizkontes
Ya harikasınben ben ben :)
siparişimi verdim bile
Ya harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?