Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese musmutlu günler dilerimm.
Ben de Nar Ağacı'na başladım, aslında okumuştum ama Nazan Bekiroğlu'nu çok çok severim özlediğimi hissettim kalemini o yüzden yeniden bir okuyayım dedim en sevdiğim kitaplarından birini. Umarım yakın zamanda yeni bir kitap gelir kendisinden. :)

Ben bu ay kitap alamadim elime. Yarin goz doktoruyla randevum var canim. Ne durumdayim bilmiyorum C Calcifer
Ben dün gittim astigmat çıktı . Gözlük alınca daha rahat okuyacağım. Kesinlikle git doktora ihmal etme. 0.25 - 1.25 astigmat küçük görünüyo ama kesinlikle gözüm gormuyodu artık

Ben dün gittim astigmat çıktı . Gözlük alınca daha rahat okuyacağım. Kesinlikle git doktora ihmal etme. 0.25 - 1.25 astigmat küçük görünüyo ama kesinlikle gözüm gormuyodu artık
Bende miyop var zaten canim, yillardir lens kullaniyorum. Son donemde sag gozumde siyah bir nokta gormeye basladim. Ozellikle kitaba odaklaninca gozumun onune geliyor, dikkatimi dagitiyor. Doktora gittim, retina incelmesi var dedi. Bir de goz arkasi sivisinda bozulma varmis. Simdi tekrar kontrole gidecegim. Retina da yirtik olmasindan suphelendi, ciddi olabilecek bir durum. Kesinlikle ihmal etmemek gerek.

İyi ikindiler
Life light canım bebişi kapıp geldin mi tam saatinden önce duaya başladım. 11e kadar çok içten dua ettim canım. İnşallah bir haftaya kadar güzel haberlerin olur
Allah razı olsun canım çok çok teşekkür ederim evet şu an benimle inşallah bırakmaz beni rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin kavuş bebişine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…