• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız tonla sivaslı var burda, hiç söylenir mi bu 🤣
Valla benim eski erkek arkadasim sivasliydi. Ekipce beni delirttiler. Cok rahatsiz etti. Nisanlandigim gun bile taciz eden mesajlar kapimin onunden resimler atmalar vs yapti. O yuzden sivasli deyince artik bilinçaltım urperiyor.

Ha manyak heryerde manyak tabi sehre mal edilemez ama napayim. 😅

Valla benim eski erkek arkadasim sivasliydi. Ekipce beni delirttiler. Cok rahatsiz etti. Nisanlandigim gun bile taciz eden mesajlar kapimin onunden resimler atmalar vs yapti. O yuzden sivasli deyince artik bilinçaltım urperiyor.

En manyağına denk gelmişsin jajaks

Bugün ilk kez kitaplarımı kendim teslim aldım ne büyük bir mutlulukmuş. O yüzden zırt bırt kitap alıyorsunuz sizi girdiler. Mutlu olmanın yolunu buldunuz tabi.
image.jpg
Dahaüç kitap daha gelecek Amazon’dan aldım primenin birde aylık ücreti varmış. Koliye iki kilo pirinç koymuşlar. Hediye annemde ona sevindi 😂😂

Toprağım baya manyakmış Sivas güzeldir insanlar her yerde bozuldu mallesef. Allah iyilere çıkarsın çocuklarımızın yolunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X