Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bugünde denize gittim. Günü birlik gitmek yorucu oluyor. Ama kızımın mutluluğu paha biçilemeZ. Kuzenleriyle olmak onu ekstra mmutlu ediyor. Bende kitap okuyamadım. Dünden beri sıcakların etkisiyle başım ağrıyor. Hafta sonunda iki gün gideriz. Sonra okuruz.

Yazin kitaplardan muafiz sanirim calci başkan karışmıyor fazla

günaydın canım kadınlar sizden bir yardım isteyeceğim. Çok eski ve değerli bir arkadaşıma doğum günü için kitap hediye etmek istiyorum. Aşırı sık konuşmasak bile bağımın kopmadığı bir arkadaşım olduğu için ne alayım bilemedim. Bildiğim şu ki yeni yeni üçleme kitaplari okuduğu ve bunları sevdiği, şuan domuz toprak okuyor. helppp

Faruk Duman - Sus Barbatus bunu araştırmanı tavsiye ederim. 2 kitap şeklinde.
Bir diğeri de Monte Cristo Kontu

Monte cristo kontu nu biliyorum o kitabı okumak da istiyorum.Faruk dumanın İkileme olduğunu bilmiyordum. Bir bakayım. Teşekkürler
Faruk Duman - Sus Barbatus bunu araştırmanı tavsiye ederim. 2 kitap şeklinde.
Bir diğeri de Monte Cristo Kontu

Gunaydin hayirli cumalaryureginin goturdugu yere git kitabini bitirdim.Bir anneannenin torununa yazdığı mektuplardan oluşan bir kitap. Bu mektuplar yılların pişmanlıklarını, keşkelerini, sırlarını ve özlemlerini barındırıyor.İnsan kendi çocukluğunun eksikliğini çocuğunda tamamlamaya çalışır ama cogu zaman da olumlu cevap alamaz.yazarimiz da bu yasanmisligi pismanligi anlatiyor bize. Cok begenerek okudum.akici dili ve sıkmadan anlatimi sayesinde herkesin rahatca okuyabilecegi bir kitap. Yarim kalan son kitabimi bitirip bu ayi tamamliycam artik insallah. Bol okumali bi gun olsun herkese☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…