Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar
Canımız sıkkın iyi haber duyacağımız günler gelsin artık
Aklım bide kardeşimde minik bebeği var pozitif çıktı Bugün miniğimiz de ateşlenmiş
Çok geçmiş olsun canım benim

Çok geçmiş olsun canım inşAllah kolay atlatır. Benim çocuklarımın da bikaç gün biraz ateşi olmuştu. Çocuklar çok etkilenmiyor. Allahım acil şifalar versin inşAllah
Çok teşekkür ederim kızlar
Limonsuzcum şimdi konuştum kardeşimle de miniğin ateşi 38 ve düşmüyor, doktoru demiş 39 -39,5 olana kadar sorun yok 38 çok değil mi ya

Limonsuzcum şimdi konuştum kardeşimle de miniğin ateşi 38 ve düşmüyor, doktoru demiş 39 -39,5 olana kadar sorun yok 38 çok değil mi ya
38 de mudahele onerilmiyor. Ince giydirip ilik uygulana yapabilirsin. Cok gecmis olsun Allah sifa versin. Vakalar cok artti yine. Nolcak bu gidiş boyle

38 de mudahele onerilmiyor. Ince giydirip ilik uygulana yapabilirsin. Cok gecmis olsun Allah sifa versin. Vakalar cok artti yine. Nolcak bu gidiş boyle
Duş aldırıyormuş sık sık inşallah düşer
Allah bir an önce şu pislik hastalıktan kurtarsın hepimizi

Hoş geldiniz. İlk sayfayı okuduktan sonra istediğinizi sorabilirsiniz
Aktif olarak 1 ay sohbet ve bildirim sayfasında olmalısınız. Bir ayın sonunda hedefinizle birlikte sizi tabloya ekliyorum.
Merhabalar hepinize
Bugün başladığım kitabın adı: Kavgam
Kitap Adolf Hitler tarafından 1923'te hapisteyken kaleme alınmış. İki bölümden oluşuyor. İlk bölümü otobiyografi. İkinci bölüm ise siyasi görüşleri diyebiliriz kısaca.
Kitabı okudukça beğendiğim yerleri buradan sizinle paylaşacağım. Bir de Ağustos ayının ortak okuma kitabı olan Puslu Kıtalar Atlası kitabını okumayı düşünüyorum.

Çok gibi geliyor ama değil. Ilık suyla mendili ıslatıp eklem yerlerine koysun, ben hep öyle yapıyordum. Üzülme canım geçecek inşAllah
Biraz ama mecbur katlanilacak
Kıyamam kuzum ya

Hayirli sabahlar. Kazasiz belasiz bi gun olsun insallah bugun 24 nobetine geldim yine. Ve 2 kitapla bu ayin son kitabini okuyup bitircem bugun. Sonrasinda agustosun ilk kitabi olarak jane eyre ye basliycam. Puslu kitalar atlasina da pdf olarak basliycam.jane eyre okumayi dusunen varsa beraber okuyalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…