- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.231
- 598
İnşallah sağlıkla, sıkıntısız ulaşırsınız canımYok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..
Sağlıkla gelsin inşallahYok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..
Özlemişim muhabbetinizi ya ne güzel tatlı tatlı atışıyordunuz
İnşallah sağlıkla, sıkıntısız ulaşırsınız canım
Amiin inşaAllah, teşekkür ederimSağlıkla gelsin inşallah
Olabilirmini sohbet yaparız kendi aramızda
Hayırlısıyla sağlıklı kolay bi doğum yaparsın inşAllah canımYok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..
Canım benim bitirdiğim kitap yok. Köyde 150 sayfa okudum sadece onu da yazmaya ar ederim zatenBİLDİRİM YAPMAYAN VARSA LÜTFEN YAPSIN YARIN LİSTELERİ HAZIRLAYACAĞIM.
@JES
Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@bnnu
@Blacklight
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
Ağustos 1.si şey çok idaalı 2.si yok bu da olmadı 3. sü. Neyse ya yani sonuncusu olmayanla yazışıyorsun efendimÖzlemişim muhabbetinizi ya ne güzel tatlı tatlı atışıyordunuz
İddalı konuşta biraz da biz sana nazar edelimAğustos 1.si şey çok idaalı 2.si yok bu da olmadı 3. sü. Neyse ya yani sonuncusu olmayanla yazışıyorsun efendim
Olmazzzzzİddalı konuşta biraz da biz sana nazar edelim
Artık çok geç tatlımOlmazzzzz
İşte kanıtıAğustos 1.si şey çok idaalı 2.si yok bu da olmadı 3. sü. Neyse ya yani sonuncusu olmayanla yazışıyorsun efendim
Ayrıcalıklı üye iken kargo ödemezken bol bol alıyordun kitap dimiKıskanmadım ki
He ya az biraz taşınma masrafım var. Ondan sonra kendime oda yapacağım. O zaman gelsin kitaplarrrrAyrıcalıklı üye iken kargo ödemezken bol bol alıyordun kitap dimi
teo az uslu dur
Sağlıkla gelsin inşallah sıkıntısız kolayca kucağına al canım benimYok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..
Oooo bitmiş mi ayrıcalığıAyrıcalıklı üye iken kargo ödemezken bol bol alıyordun kitap dimi
teo az uslu dur
sorma o da bizim gibi fakirmiş artık jdhkjsdhşdsOooo bitmiş mi ayrıcalığıkargoya para mı ödüyormuş yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?