- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.231
- 598
İnşallah sağlıkla, sıkıntısız ulaşırsınız canımYok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla, sıkıntısız ulaşırsınız canımYok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..
Sağlıkla gelsin inşallahYok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..
Özlemişim muhabbetinizi ya ne güzel tatlı tatlı atışıyordunuz
İnşallah sağlıkla, sıkıntısız ulaşırsınız canım![]()
Amiin inşaAllah, teşekkür ederimSağlıkla gelsin inşallah![]()
Olabilirmini sohbet yaparız kendi aramızda![]()
Hayırlısıyla sağlıklı kolay bi doğum yaparsın inşAllah canımYok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..
Canım benim bitirdiğim kitap yok. Köyde 150 sayfa okudum sadece onu da yazmaya ar ederim zatenBİLDİRİM YAPMAYAN VARSA LÜTFEN YAPSIN YARIN LİSTELERİ HAZIRLAYACAĞIM.
@JES
Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@bnnu
@Blacklight
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
Ağustos 1.si şey çok idaalı 2.si yok bu da olmadı 3. sü. Neyse ya yani sonuncusu olmayanla yazışıyorsun efendimÖzlemişim muhabbetinizi ya ne güzel tatlı tatlı atışıyordunuz![]()
İddalı konuşta biraz da biz sana nazar edelimAğustos 1.si şey çok idaalı 2.si yok bu da olmadı 3. sü. Neyse ya yani sonuncusu olmayanla yazışıyorsun efendim![]()
Olmazzzzzİddalı konuşta biraz da biz sana nazar edelim![]()
Artık çok geç tatlımOlmazzzzz![]()
İşte kanıtıAğustos 1.si şey çok idaalı 2.si yok bu da olmadı 3. sü. Neyse ya yani sonuncusu olmayanla yazışıyorsun efendim![]()
Ayrıcalıklı üye iken kargo ödemezken bol bol alıyordun kitap dimiKıskanmadım ki![]()
He ya az biraz taşınma masrafım var. Ondan sonra kendime oda yapacağım. O zaman gelsin kitaplarrrrAyrıcalıklı üye iken kargo ödemezken bol bol alıyordun kitap dimi
teo az uslu dur![]()
Sağlıkla gelsin inşallah sıkıntısız kolayca kucağına al canım benimYok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..
Oooo bitmiş mi ayrıcalığıAyrıcalıklı üye iken kargo ödemezken bol bol alıyordun kitap dimi
teo az uslu dur![]()
sorma o da bizim gibi fakirmiş artık jdhkjsdhşdsOooo bitmiş mi ayrıcalığıkargoya para mı ödüyormuş yoksa
![]()