Bi tane zweig kitabı yapıştırmadık oraya bize de yazıklar olsun
nasıl üzüldüysen iki kere yazmışsınBi tane zweig kitabı yapıştırmadık oraya bize de yazıklar olsun
aferin iyice gaza getir beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiEn istikrarlı benim farkettin mibir kitap da okusam sayfa sayım iyi. en az 600 sayfa
Çünkü planlı okuyorumaferin iyice gaza getir beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni övmem miii, sen topladın bizi bir araya, sayende çok farklı kitaplar hakkında fikrim oldu. Bu ay iilk 3e de girersem daha çok överim seni.Çünkü planlı okuyorumÖv beni biraz
Artık gireriz. Bu aydan sonra o 5 6 kitaplar yerini 10 15e bırakacak gibiseni övmem miii, sen topladın bizi bir araya, sayende çok farklı kitaplar hakkında fikrim oldu. Bu ay iilk 3e de girersem daha çok överim seni.
hayırrr bu ay da okumasınlarArtık gireriz. Bu aydan sonra o 5 6 kitaplar yerini 10 15e bırakacak gibi
Pardon canım genelde gecikmem ama zamanım mekanım değişt tembellik ve ormanların bu hale gelmesi beni baya üzgün hissettiriyor. Telefon alıyorum nereyi açsam ormanların yanması. Yeterince müdahale olmaması. Ve bir sürü tiksindirici olaylar. PKK AKP işbirliği ile ciğer bırakmadılar. Yazdım kitaplarımı ve sayfalarını. Bir daha olmazListeleri hazırladım, bildirim yapmayanlar lütfen yapsın. bu bildirim işini sonra bırakmanız beni çok yoruyor arkadaşlar. tek tek etiket yapıyorum ve günlerce söylüyorum. bu konuda ben nasıl özenli davranıyorsam aynısını sizden bekliyorum. bu şekilde devam ederse verdiğim tarihten sonra yapılan bildirimleri kabul etmeyeceğim artık
not : mazeretliler hariç
@Mehfam Mazeretli
@H M ?
@kk birinci noteri 0
@Less-is-More 1 - 448 syf.
@asliogretmen ?
@Negoo 3 - 774 syf.
@Life light 3 - 853 syf
@Bonus 0
@WunderLost 2 - 554 syf
@Oriana mazeretli
@Margaret Hale 1 - 335 syf.
@Levaiz 5 - 1075 syf.
@Eleadora 2 - 422 syf.
@Stevya 0
@Mucizemsn 1 - 252 syf.
@dolunay10 Listeden çıkarılacak 4 hazirandan beri yok
@Kukrim 0
@Nosking mazeretli. İkizleri oldu. hayırlı olsun tekrar
C Capanin Gururu Teyom yetti gari mazeretin oku artık
beatitude ?
U UcanSupurge 3 - 676 syf
@Ysf42 6 - 1380 syf.
Otrera listeden çıkarılacak
@yet07 3 - 412 syf.
@Natsume 3 - 1311 syf.
@dgdln 1- 128 syf
@Limonsuzzcay 0
@-nemesis- 1 - 150 syf
@dayler dayler 2 - 840 syf.
@Jasminla listeden çıkarılacak 30 mayıstan beri yok
@-Vera- 3 - 713 syf
@minik kalp0753 ?
@pomegranate_ ?
@kimlanbu ?
@astrojurnal 0
@Harpy 4 - 720 syf.
firdefs 6 - 1809 syf.
@Blue_Black 3 - 1004 syf.
@pacman 2 - 223 syf.
@ummhnisa 1 - 331 syf
@Nikinik 1 - 599 syf.
@Seridina 2 - 248 syf
@Ozlemlerhayallar 3 - 393 syf
yesilimtrak ?
@Noraa89 3 - 116 syf
@gereksizkontes ?
@MelodiminEsi 4 - 672 syf.
@Amanita 2 - 396 syf
@bnnu ?
@Blacklight ?
Arrietty_ 5 - 1015 syf.
C Calcifer 3 - 616 syf.
Kesinlikle sana katılıyorum telefonu almamaya çalışıyorum elime. Tv yi kontrol edemiyorum. Eski trekingci olarak içim acıyortutmadı
bu yangınlar beni mahvetti. kaç gündür asla okumayamıyorum. sürekli elimde telefon haber kurcalıyorum, paylaşımlara bakıyorum. doğa sever biri olarak psikolojim bozulmuş olabilir.
Selam canım. Yalnız bir şey rica edeceğim burada siyasi parti adı yazmazsan sevinirim. Burası siyaset yapacağımız yer değil. Mesajını düzenlenmeni rica ediyorum.Pardon canım genelde gecikmem ama zamanım mekanım değişt tembellik ve ormanların bu hale gelmesi beni baya üzgün hissettiriyor. Telefon alıyorum nereyi açsam ormanların yanması. Yeterince müdahale olmaması. Ve bir sürü tiksindirici olaylar. Yzdım kitaplarımı ve sayfalarını. Bir daha olmaz
Sürem dolmuş düzeltemiyorum.Selam canım. Yalnız bir şey rica edeceğim burada siyasi parti adı yazmazsan sevinirim. Burası siyaset yapacağımız yer değil. Mesajını düzenlenmeni rica ediyorum.
Tebrik ederim. Çok hızlı bir giriş yaptınSelam
Dereceye girmisim
Bu at hedefim kutuphaneden kullandigim 6 kitabi bitirmek. Ama yogun is temposu sayesinde gunluk okudugum Sayfa az
ben de hiçTebrik ederim. Çok hızlı bir giriş yaptınİnsan dereceye girince okuma şevki artıyor yav. Ben bir kere girdim
Tesekkuler. Sizinde elinize saglik.Tebrik ederim. Çok hızlı bir giriş yaptınİnsan dereceye girince okuma şevki artıyor yav. Ben bir kere girdim
Zaten hep ortalamada kalıyorum. Bir kere birinci olsam daha istememTesekkuler. Sizinde elinize saglik.
Konu sahibisin sen,olma derecede
Bizim kizlar bize spor yarisina katilmayin kaptanlar dedikleri gibi
bakmamak daha iyi diyeceğim ama insan ona da dayanamıyor. bu işin sonu nereye varacak kestiremiyorum.Kesinlikle sana katılıyorum telefonu almamaya çalışıyorum elime. Tv yi kontrol edemiyorum. Eski trekingci olarak içim acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?