Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seni övmem miii, sen topladın bizi bir araya, sayende çok farklı kitaplar hakkında fikrim oldu. Bu ay iilk 3e de girersem daha çok överim seni.
Artık gireriz. Bu aydan sonra o 5 6 kitaplar yerini 10 15e bırakacak gibi

Pardon canım genelde gecikmem ama zamanım mekanım değişt tembellik ve ormanların bu hale gelmesi beni baya üzgün hissettiriyor. Telefon alıyorum nereyi açsam ormanların yanması. Yeterince müdahale olmaması. Ve bir sürü tiksindirici olaylar. PKK AKP işbirliği ile ciğer bırakmadılar. Yazdım kitaplarımı ve sayfalarını. Bir daha olmaz

tutmadı

bu yangınlar beni mahvetti. kaç gündür asla okumayamıyorum. sürekli elimde telefon haber kurcalıyorum, paylaşımlara bakıyorum. doğa sever biri olarak psikolojim bozulmuş olabilir.
Kesinlikle sana katılıyorum telefonu almamaya çalışıyorum elime. Tv yi kontrol edemiyorum. Eski trekingci olarak içim acıyor

Selam canım. Yalnız bir şey rica edeceğim burada siyasi parti adı yazmazsan sevinirim. Burası siyaset yapacağımız yer değil. Mesajını düzenlenmeni rica ediyorum.

Selam
Dereceye girmisim
Bu at hedefim kutuphaneden kullandigim 6 kitabi bitirmek. Ama yogun is temposu sayesinde gunluk okudugum Sayfa az
Tebrik ederim. Çok hızlı bir giriş yaptın İnsan dereceye girince okuma şevki artıyor yav. Ben bir kere girdim

Kesinlikle sana katılıyorum telefonu almamaya çalışıyorum elime. Tv yi kontrol edemiyorum. Eski trekingci olarak içim acıyor
bakmamak daha iyi diyeceğim ama insan ona da dayanamıyor. bu işin sonu nereye varacak kestiremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…