• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef öyle oldu biraz. Temmuz u iki kitapla kapatmış biri olarak Ağustos tan umutluyum 😪
Ben de tatildeydim ayın yarısında. fırsat buldukça okudum. üç kitap okumuşum ama geçen ay bir kitap okuduğum halde sayfa sayısı daha fazlaymış.

Ben de tatildeydim ayın yarısında. fırsat buldukça okudum. üç kitap okumuşum ama geçen ay bir kitap okuduğum halde sayfa sayısı daha fazlaymış.
Evet iyi okumuşsun, bende iki ince kitap okumuşum 🙈 😁 1000 sayfalı günlere dönelim 😏

Günaydın arkadaşlar 2-3 gündür uyku problemi yaşıyorum gece geç saatte yatıp sabah erkenden uyanıyorum ve gün boyunca tekrar uyuyamıyorum. Sabahları çok halsiz oluyorum. Okumalar da sekteye uğruyor. Ülkenin hali, pandemi ve tabi ki şiddetli sıcaklar psikolojimizi bozdu. Ha gayret diyip bugün biraz okuma yapacağım inşallah

Saat 2 de biryere gitmem lazım ama ben elimden kitabı bırakıp da hazırlanamadım hala. Bu his uzun bir süredir yoktu. Çok mutluyum. Bi yandan da buraya yazana kadar bir sayfa daha okurdun hissi devam ediyor🤭 Nermin Yıldırım-Dokunmadan okuyorum. İlk kitabım bu yazardan. İsabetli bir seçim yapmışım. ✋

Saat 2 de biryere gitmem lazım ama ben elimden kitabı bırakıp da hazırlanamadım hala. Bu his uzun bir süredir yoktu. Çok mutluyum. Bi yandan da buraya yazana kadar bir sayfa daha okurdun hissi devam ediyor🤭 Nermin Yıldırım-Dokunmadan okuyorum. İlk kitabım bu yazardan. İsabetli bir seçim yapmışım. ✋
Unutma Beni Apartmanı'nı da tavsiye ederim ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X