• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Monte Cristo Kontu I. cildi bitirdim.
Kitapta o kadar çok karakter var ki okulda okuduğum için bazen karıştırdım.
II. ciltte beni neler bekliyor, olaylar nasıl sonlanacak, bir intikam olacak mı 🧐merak ediyorum ama araya başka kitaplar alacağım. Yorumumu II. cildi de okuduktan sonra yaparım ☺️

Gazap Üzümleri benim de okumak istediğim bir kitap
Fareler ve insanlara hayran kalmıştım ve yazarın bu kitabı da çok övgü toplamış ve bilinen bir kitap başlayayım dedim bende benim 4 aylık bebeğim var onu uyurken kitap tutamıyorum kucağımda o nedenle telden okuyorum kitap hissiyatini vermiyor ama 🤷🏻‍♀️😅😅 eşim sen sıyırmıssın diyohadi be ordan diyorum😅👌

Fareler ve insanlara hayran kalmıştım ve yazarın bu kitabı da çok övgü toplamış ve bilinen bir kitap başlayayım dedim bende benim 4 aylık bebeğim var onu uyurken kitap tutamıyorum kucağımda o nedenle telden okuyorum kitap hissiyatini vermiyor ama 🤷🏻‍♀️😅😅 eşim sen sıyırmıssın diyohadi be ordan diyorum😅👌
Sıyırmak olur mu yaaa şarj ediyorsun kendini ne güzel 🤗🤗 Hem de en yararlı yöntemle.. Allah bağışlasın 💙

Bu Puslu Kıtalar Atlası çok iyi gidiyor 🤭 Vardapet'in kurnazlığının ortaya çıkışı çok komik😄😄
Degisik Ama guzel . Ilk defa bu tarz okuyorum. Zorlanmiyor musun bazi kelimelerde 🌝

C Calcifer kaptanim 😁 aldim elime kitap. Cocuklar kendi kösesine cekilince, camasir katlamak yerine kitap okumayi seciyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X