Hos buldumHoş geldin sefa geldin canım
Agzin bal yesinHerkese merhabaa. Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama d&rda can yayınları kısa klasikler serisinde 3 al 2 öde kampanyası var. Haberiniz olsun :)
Çok yorgundum yanlış yaZmışım. 4 al 3 öde varHos buldum
Agzin bal yesin
hangi yayınevinden okuyorsun peki?Evet canım. Klasikleri tam metin olarak okuyorum ben
Link atar misin bulamadimÇok yorgundum yanlış yaZmışım. 4 al 3 öde varEki Görüntüle 2898145
Ben mağazaya gidip aldım internette var mı bilmiyorumLink atar misin bulamadim
Teşekkür ederim canım sorduğun için, biraz baş ağrım var arada öksürük nöbeti şükür yine bu halimeKukrim bugün nasılsın?
Sitede guzel indirim var baktim yinede teşekkür ederimBen mağazaya gidip aldım internette var mı bilmiyorum
Türkiye İş bankası yayınları ama bulamazsam da Can yayınlarından alıyorum.hangi yayınevinden okuyorsun peki?
Sıcak su bal limon zencefil benim öksürüğümü biraz hafifletiyordu canım. Aklında bulunsun. Gece gıcık şeklinde gelen öksürüğe çare bulamamıştımTeşekkür ederim canım sorduğun için, biraz baş ağrım var arada öksürük nöbeti şükür yine bu halime
Kalbimden vurdun gaptanım
Teşekkür ederim canım yapayım bende iyi gelir inşallahSıcak su bal limon zencefil benim öksürüğümü biraz hafifletiyordu canım. Aklında bulunsun. Gece gıcık şeklinde gelen öksürüğe çare bulamamıştım
Böyle böyle geçer inşAllah başka bir şey olmasın daTeşekkür ederim canım sorduğun için, biraz baş ağrım var arada öksürük nöbeti şükür yine bu halime
Ciddi misin? Nasıl odaklanıyorsun?
Monte Cristo Kontu'nu Hasan Ali Yücel'den okudum eşimin tavsiyesi üzerineTürkiye İş bankası yayınları ama bulamazsam da Can yayınlarından alıyorum.
Hasan Ali Yücel çevirileri çok iyi
Dusuk hizda yuruyorum :) odaklanma sorunu yasamadim dahaCiddi misin? Nasıl odaklanıyorsun?
Benim migrenim varya sanırım ondan ben arabada bile okuyamamDusuk hizda yuruyorum :) odaklanma sorunu yasamadim daha
Şifa olsun canım. Birde dinlen yorma kendini. Dinlenince daha rahat atlatılıyorTeşekkür ederim canım yapayım bende iyi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?