• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günayyydınnnss ❤

40c0926727e607d70bba0369c0c8fc35.webp

Bu sefer bu hafta şu sünnet işini halletmeyi planlıyorum. Son zamanlarda okumalarim azaldı ama elbette bırakmadım. Benim sevgili kıymetli biricik kv amelyat olacak onun yanina gidicem yaklaşık 2 ay hiç ayağa kalkamayacak.bu süreçte onunla olacağım.okuma hedefime ulaşmak için okumaya elbette devam edeceğim. Kv iyilesirse okuma hedefimin de üzerine çıkarım biliyorsunuz
Geçmiş olsun canım inşAllah çabuk toparlar.

ivitttt
bu ay hedefim elimdekini bitirmek.
yavaş yavaş arttırıcam.
ama bir de fatih-harbiye var, ince bir kitap, elimdeki erken biterse onu da okurum
Fatih harbiye hemen bitiveriyor zaten.ama kendi adıma umdugumu bulamamıştım o kitapta

ivitttt
bu ay hedefim elimdekini bitirmek.
yavaş yavaş arttırıcam.
ama bir de fatih-harbiye var, ince bir kitap, elimdeki erken biterse onu da okurum
Hedef belirleyince daha güzel okunuyor. Ben de bu ay şu kitapları okuyacağım diye hedef belirliyorum çoğu zaman ☺️

ben seneler evvel dizisini izlemiştim, orada aklımda kalan neriman ile buradaki ile örtüşmeyecek muhtemelen.
o nedenle ben de biraz önyargılıyım.
Bende izlemistim ama diziyle kitabın pek alakası yok dizide aşk ön planda.kitapta ise ideoloji daha baskin.birde eşim kitabı cok övdü mutlaka okumalısın falan diye ama bitince bu muydu yani dedim.belkide zevk meselesi çok begenende var sizinde hoşunuza gider belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X