- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.164
- 698
A.s.Selam kızlarcım![]()
Yeni evlileri ne zaman rahat bırakacaklar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A.s.Selam kızlarcım![]()
Ben calkusunu okudum. Ve okudugum kitaplarin dizi/filmini izlemiyorum. Sebebi ise hayal kirikligina ugramayim diye :)Televizyona uyarlanan kitapalr hakkında ne düşünüyorsunuz. Mesela calikusu,aşkı memnu, yaprak dökümü. Ben nedense bu üçü nünde kitaptan ziyade dizisini daha çok beğendim.halbuki kitap okurken geniş bi hayal dünyasıyla okurum aslında
Televizyona uyarlanan kitapalr hakkında ne düşünüyorsunuz. Mesela calikusu,aşkı memnu, yaprak dökümü. Ben nedense bu üçü nünde kitaptan ziyade dizisini daha çok beğendim.halbuki kitap okurken geniş bi hayal dünyasıyla okurum aslında
Eylül'de inşallah aminA.s.
Yeni evlileri ne zaman rahat bırakacaklar![]()
Daha başlardayım. Hala müsait olamadım ev düzenlemesi ile uğraşıyorum. sakın kimse odaların yerini değiştirmesin arkadaşlarEylül'de inşallah amin
Kitap ne durumda canım bitiyor mu:))
Çalıkuşu adı geçince çocukluğum gelir aklıma.kar kış. Sobanın üstünde kestaneler.yeni yıkanıp paklanmışım sobanın arkasında rahmetli babam saçlarımı tarıyor ve maaile Aydan Şenerin oynadığı Çalıkuşu nu izliyoruzBen calkusunu okudum. Ve okudugum kitaplarin dizi/filmini izlemiyorum. Sebebi ise hayal kirikligina ugramayim diye :)
Ayy aslaaDaha başlardayım. Hala müsait olamadım ev düzenlemesi ile uğraşıyorum. sakın kimse odaların yerini değiştirmesin arkadaşlar![]()
Okumaya çalışıyorum susar mısın litfinBu Dorion’da Anna kadar histerik yav![]()
Çocuğa oda yaptım Allah'ım evde ne kadar gereksiz şeyler varmış meğerse. Çöp evde yaşıyormuşum resmen. At at bitmediAyy aslaa
Ben odadaki eşyanın yerini bile değiştirmem o konuda acayip takıntım var![]()
şimdi kızacaksın ama sipirgeyi alırken 111 tl site indirim yaptı, 100 tl de chip para yüklemiş kartım onu düştüm, 45 te önceki chipparam vardı. 250 lira düştüOkumaya çalışıyorum susar mısın litfin![]()
Onu izledim bak:))Aydan Şener 'in oynadığı Calikudu
Çalıkuşu adı geçince çocukluğum gelir aklıma.kar kış. Sobanın üstünde kestaneler.yeni yıkanıp paklanmışım sobanın arkasında rahmetli babam saçlarımı tarıyor ve maaile Aydan Şenerin oynadığı Çalıkuşu nu izliyoruz
Ben çooook başlardayım sen geçmişsindir buralarıOkumaya çalışıyorum susar mısın litfin![]()
Naber özel üyeşimdi kızacaksın ama sipirgeyi alırken 111 tl site indirim yaptı, 100 tl de chip para yüklemiş kartım onu düştüm, 45 te önceki chipparam vardı. 250 lira düştü![]()
Akşam yarılamaya niyetim var fırsat bulursam. Çünkü bu ay Monte Cristo Kontu'nu da okuyacağımBen çooook başlardayım sen geçmişsindir buraları![]()
yok kız seni unutur muyum hiçNaber özel üyeSen bizi tanımazsın da artık
Pis fakir diye tekmelersin artıkyok kız seni unutur muyum hiç![]()
fakire bak fakire, senin eskittiğini ben yeni alıyorumPis fakir diye tekmelersin artık![]()
Bende yavrucağın odasını yaparken bı yığın şey atmistin.minimal yaşam ne güzelmiş dedim.hakikat fazla gereksiz eşyanın negatif elektrige sebeb olduğunu düşünüyorumÇocuğa oda yaptım Allah'ım evde ne kadar gereksiz şeyler varmış meğerse. Çöp evde yaşıyormuşum resmen. At at bitmediEşim de diyor ata ata bitiremedin
Bende yarılasam iyi olur da daha 50 lerdeyim. Bitsin ince memed 3 e başlamayı düşünüyorum bendeAkşam yarılamaya niyetim var fırsat bulursam. Çünkü bu ay Monte Cristo Kontu'nu da okuyacağım