• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Televizyona uyarlanan kitapalr hakkında ne düşünüyorsunuz. Mesela calikusu,aşkı memnu, yaprak dökümü. Ben nedense bu üçü nünde kitaptan ziyade dizisini daha çok beğendim.halbuki kitap okurken geniş bi hayal dünyasıyla okurum aslında
Ben calkusunu okudum. Ve okudugum kitaplarin dizi/filmini izlemiyorum. Sebebi ise hayal kirikligina ugramayim diye :)

Televizyona uyarlanan kitapalr hakkında ne düşünüyorsunuz. Mesela calikusu,aşkı memnu, yaprak dökümü. Ben nedense bu üçü nünde kitaptan ziyade dizisini daha çok beğendim.halbuki kitap okurken geniş bi hayal dünyasıyla okurum aslında

aşk-ı memnu bence en başarılı dizi çalışması.
yaprak dökümü çok çok çok abartılıydı, kitap çok kısa olmasına rağmen senelerce uzattılar.
çalıkuşu'nu aydan şener versiyonunda izlemiştim.
daha eski yıllardaki bazı uyarlama diziler bugünden daha başarılı.

aşk-ı memnu'nunda müjde ar versiyonu var, onu da izleyeceğim bir ara.

Aydan Şener 'in oynadığı Calikudu
Ben calkusunu okudum. Ve okudugum kitaplarin dizi/filmini izlemiyorum. Sebebi ise hayal kirikligina ugramayim diye :)
Çalıkuşu adı geçince çocukluğum gelir aklıma.kar kış. Sobanın üstünde kestaneler.yeni yıkanıp paklanmışım sobanın arkasında rahmetli babam saçlarımı tarıyor ve maaile Aydan Şenerin oynadığı Çalıkuşu nu izliyoruz

Ayy aslaa🙅🏻‍♀️
Ben odadaki eşyanın yerini bile değiştirmem o konuda acayip takıntım var😀
Çocuğa oda yaptım Allah'ım evde ne kadar gereksiz şeyler varmış meğerse. Çöp evde yaşıyormuşum resmen. At at bitmedi :D Eşim de diyor ata ata bitiremedin

Aydan Şener 'in oynadığı Calikudu

Çalıkuşu adı geçince çocukluğum gelir aklıma.kar kış. Sobanın üstünde kestaneler.yeni yıkanıp paklanmışım sobanın arkasında rahmetli babam saçlarımı tarıyor ve maaile Aydan Şenerin oynadığı Çalıkuşu nu izliyoruz
Onu izledim bak:))
Ama kitabi okumadan once 🤭

şimdi kızacaksın ama sipirgeyi alırken 111 tl site indirim yaptı, 100 tl de chip para yüklemiş kartım onu düştüm, 45 te önceki chipparam vardı. 250 lira düştü :KK70:
Naber özel üye :DSen bizi tanımazsın da artık

Çocuğa oda yaptım Allah'ım evde ne kadar gereksiz şeyler varmış meğerse. Çöp evde yaşıyormuşum resmen. At at bitmedi :KK70: Eşim de diyor ata ata bitiremedin
Bende yavrucağın odasını yaparken bı yığın şey atmistin.minimal yaşam ne güzelmiş dedim.hakikat fazla gereksiz eşyanın negatif elektrige sebeb olduğunu düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X